maku1977 Napisano 25 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2019 Witam, jestem tu nowy i bardzo słaby w tematyce rowerowej. Kupiłem ostatnio scotta sparta który posiada widelec Fox34, chciałem ściągnąć koło przednie ale zauważyłem że na nakrętce samozamykacza są cyfry, w przypadku których oznakowanie jest konkretnie włożone do widelca. Moje pytanie więc brzmi co one oznaczają, czy to jest jakaś regulacja? proszę sią nie śmiać z mojego pytania Jeśli jest to sprawa oczywista ale naprawdę szukałem ich oznaczenia i nie znalazłem a jestem na tyle nowicjuszem ze nie mam pojęcia. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 25 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2019 Kto szuka ten znajduje. Odnośnik do komentarza
maku1977 Napisano 25 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2019 Dziękuje, tyle co mogę powiedzieć to jest mi wstyd bo nie dość ze nie wiedziałem to okazało się że też nie umiem szukać Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 25 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 25 Kwiecień 2019 Nie każdy musie wiedzieć wszytko. Inaczej Google byłby niepotrzebny 😉 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi