k3r Napisano 22 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 22 Kwiecień 2019 (edytowane) Witajcie. Potrzebuję pomocy. Jakiś czas temu stałem się posiadaczem roweru. Jak dla mnie to niesamowita maszyna. Cannondale Perp1. Pierwszy właściciel zamówił ramę w USA a resztę sam konfigurował. Powoli dochodzę do tego co tam jest ale jeden element, którego nie potrafię zidentyfikować. Chodzi o damper. Jedyny napis znajduje się na sprężynie "Manitou 300 x 2,75". Standardowo były tam Fox DHX 4.0 ale to na pewno nie ten. Podpowiedzcie jak tu załączyć zdjęcie to pokażę co to takiego. Pozdrawiam. k3r Edytowane 22 Kwiecień 2019 przez k3r Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 22 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 22 Kwiecień 2019 Jak korzystasz z przeglądarki masz pod oknem w którym piszesz dodaj plik, następnie dodajesz go za pomocą + Odnośnik do komentarza
k3r Napisano 22 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwiecień 2019 Dzięki ...i tak to wygląda Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 22 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 22 Kwiecień 2019 Manitou 300 x 2,75To jest rozmiar i matka sprężyny Odnośnik do komentarza
k3r Napisano 22 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwiecień 2019 Wiem, ale to jedyne info jakie mogłem tam znaleźć, Może po wyglądzie ktoś skojarzy co to....ja już mam dość przeglądania grafiki w google...nic podobnego nie znalazłem Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 22 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 22 Kwiecień 2019 Może Ares będzie wiedziałJak nie napisz na Facebook do wichu Workshop może go zidentyfikująRobią serwis więc może będą wiedzieć Musisz się dokładnie przyjrzeć czy nie ma tam gdzieś jakiegoś oznaczenia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi