Emilos40 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam bardzo serdecznie. Od jakiegoś czasu oglądam filmiki szajbajk i planuję złożyć swój własny, niepowtarzalny rower. Znalazłem bardzo ciekawią ramę a raczej jej część, jest to rama "scott spark 910" no i gdy zacząłem szukać jej drugiej części, to okazało się że nie mogę znaleźć. Najprawdopodobniej nie wiem jak tego szukać. Dlatego zwracam sie o pomoc ewentualnie o radę jak to ugryźć i czy jest to w ogóle do znalezienie. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Edytowane 22 Kwietnia 2019 przez Emilos40
Kruk Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Tylny wahacz do tego konkretnego modelu może być ciężko znaleźć a jak już to pewnie nie u nas tylko za granicą.
Ares Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Jak ktoś to oferuje do sprzedania to się go zapytaj gdzie dokupić resztę. Nie obraż się ale to nie jest rama. Najprościej uderzyć do Scotta z pytaniem o stan magazynowy. Im starszy rocznik tym będzie gorzej. Są u nas oferty wahaczy do tego modelu ale geniusze w ogłoszeniach nawet nie raczą napisać o jaki rocznik się rozchodzi.
Rekomendowane odpowiedzi