Kubek76 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Siema Szajbajki. Nowy rower wjechał do garażu. Jest to Nuroad Pro w rozm. 61. Ustwiałem go troszkę pod swój wzrost 190 i nogę 91. Siodło fabryczne wyregulowałem ale pewnie podmienię na Selle Italia C2 Gel Flow bo na takim a codzień śmigam rowerem mtb. W mojej ocenie wysokość ok. Kąt siodła ok. Bloki w butach ustawione, a odległość siodła od kierownicy ustawiłem aby spód rzepki opuszczony pionem trafił w koniec ramienia korby na godzinie 9. Na razie w warunkach domowych czuje się ok na postoju. Jazda drogowa przede mną jak się z robotami świątecznymi w domu ogarnę. Manetek nie ruszałem ustawiłem tylko trochę kierę w górę w porównaniu z fabrycznym aby zachować linię prostą ramię / nadgarstek. Przekrok mam 7cm. Wrzucam trzy fotki w trzech chwytach. Proszę jeszcze o opnie na temat pozycji pleców i ramion czy coś zauważacie na minus? I przy okazji życzę Wesołych Świąt.
Darasgw Opublikowano 1 Maja 2019 Opublikowano 1 Maja 2019 Ja coś zauważyłem na minus w Twoim ustawieniu. Zona Cię obcyndoli jak nie zabierzesz nogi z tej jasne kanapy 😉 A tak serio mam nadzieję, że się i umnie ten rozmiar potwierdzi. Mamy podobne gabaryty i jutro idę zamówić Cube rozm. 61. Pozdrawiam
CzerwonyRower Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Moderowany przez PrzeLuka: Pytaj o jeden konkretny rower. @Kubek76 mógłbyś opowiedzieć jak się rower spisuje? Mam podobne gabaryty (188/92) i zastanawiam się nad NuRoad albo Cube Attain obecnie. Z góry dzięki
Rekomendowane odpowiedzi