Krzysiek_112 Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Postanowiłem zamówić naklejki na rower z imieniem i nazwiskiem. Która firma wykonuje najlepsze?
Gość Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 masz na mysli naklejki wycinane ploterem z kolorowych folii czy drukowane?
Gość Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 nie masz przypadkiem w okolicy firmy które specjalizują się w reklamach ( u mnie jest 2 , można zamówić każdy wzór) na allegro też masz mnóstwo ofert naklejek z własnym logo- napisem
Krzysiek_112 Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Opublikowano 13 Maja 2017 Szukam sprawdzonej firmy, która wykonuje naklejki które nie zejdą po 3 myciach
scarecrow Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 A gdyby po naklejeniu przejechać taką naklejkę lakierem bezbarwnym to nie byłoby to trwalsze? Tak sobie głośno myślę...Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fenthin Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) Oczywiście, że by było. Tylko przydałyby się naklejki nie nadrukowane na samoprzylepną folię, lecz z folii ploterowej. Edytowane 13 Maja 2017 przez Fenthin
stasiu Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 (edytowane) 4 godziny temu, scarecrow napisał: A gdyby po naklejeniu przejechać taką naklejkę lakierem bezbarwnym to nie byłoby to trwalsze? Tak sobie głośno myślę... Nie jestem pewien czy naklejka nie wejdzie w reakcje z lakierem. Kiedyś tak robiłem na motorze. Ale naklejka była orginalna hondy i stosowana tylko pod lakier. Wyszło OK . Ale czy wszystkie naklejki są takie ... hmmm Dobre pytanie/ Cytat Szukam sprawdzonej firmy, która wykonuje naklejki które nie zejdą po 3 myciach no właśnie. Literki co miłem kiedyś na rowerze ( bo cały tekst był napisany na osobnych literach, do naklejenia przez folie transportową ) były dobre, ale karcherowi nie dały rady. Wtem wpadł mi pomysł aby zamówić literki ( jakis tekst np. imię ) na jednej dużej nalepce ale.... Nalepka musi być z tłem koloru roweru co by mogła zamaskować sobą poprzedni napis ( np marka roweru) bo w tym włąśnie miejscu chce mieś swój napis. I zaczyna się problem . Po prostu nie znalazłem nikogo kto by to zrobił ( chyba wytwórcom nie chce się bawić w takie pierdoły detaliczne) jedna firma porponowała mi najpierw zalepić czarną folią rower ( 2 prostokąty 5cm na 30cm policzyli mnie około 50zł) a póżniej na nalepioną nalepkę nakleić dodatkowo napis . Ta opcja mi się nie podobała. Temat będę obserwował ciekaw jestem czy ktos coś ciekawego tu podrzuci. Edytowane 13 Maja 2017 przez stasiu update
Rekomendowane odpowiedzi