Skocz do zawartości

Naklejki imienne

Krzysiek_112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem zamówić naklejki na rower z imieniem i nazwiskiem. Która firma wykonuje najlepsze?

Opublikowano

masz na mysli naklejki wycinane ploterem z kolorowych folii czy drukowane?

Opublikowano

nie masz przypadkiem w okolicy firmy które specjalizują się w reklamach ( u mnie jest 2 , można zamówić każdy wzór)

na allegro też masz mnóstwo ofert naklejek z własnym logo- napisem 

Opublikowano

Szukam sprawdzonej firmy, która wykonuje naklejki które nie zejdą po 3 myciach

Opublikowano

A gdyby po naklejeniu przejechać taką naklejkę lakierem bezbarwnym to nie byłoby to trwalsze? Tak sobie głośno myślę...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano (edytowane)

Oczywiście, że by było. Tylko przydałyby się naklejki nie nadrukowane na samoprzylepną folię, lecz z folii ploterowej.

Edytowane przez Fenthin
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, scarecrow napisał:

A gdyby po naklejeniu przejechać taką naklejkę lakierem bezbarwnym to nie byłoby to trwalsze? Tak sobie głośno myślę...

Nie jestem pewien czy naklejka nie wejdzie w reakcje z lakierem.
Kiedyś tak robiłem na motorze. Ale naklejka była orginalna hondy i stosowana tylko pod lakier. Wyszło OK . Ale czy wszystkie naklejki są takie ... hmmm Dobre pytanie/ 

Cytat

Szukam sprawdzonej firmy, która wykonuje naklejki które nie zejdą po 3 myciach

no właśnie. 
Literki co miłem kiedyś na rowerze ( bo cały tekst był napisany na osobnych literach, do naklejenia przez folie transportową ) były dobre,  ale karcherowi nie dały rady. 
 Wtem wpadł mi pomysł aby  zamówić literki ( jakis tekst np. imię )  na jednej dużej nalepce ale.... Nalepka musi być z tłem koloru roweru  co by mogła zamaskować sobą poprzedni napis ( np marka roweru) bo w tym włąśnie miejscu chce mieś swój napis. I zaczyna się problem . 
 Po prostu nie znalazłem nikogo kto by to zrobił ( chyba wytwórcom nie chce się bawić w takie pierdoły detaliczne) 
 jedna firma porponowała mi najpierw zalepić czarną folią rower ( 2 prostokąty 5cm na 30cm  policzyli mnie około 50zł) a póżniej na nalepioną nalepkę nakleić dodatkowo napis . Ta opcja mi się nie  podobała. 

Temat będę obserwował ciekaw jestem czy ktos coś ciekawego tu podrzuci. 

Edytowane przez stasiu
update