Skocz do zawartości

PULSOMETR Strava

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Można jednocześnie podpiąć jeden nadajnik ANT+ do wielu odbiorników. Ja mam wszystkie czujniki jednocześnie podpięte do licznika i zegarka.

Opublikowano

O! Czyli jest nadzieja - pozostaje kwestia znalezienia odpowiedniego modelu zegarka, który rozumiałby transmisję danych z pasa ANT+?

Opublikowano

Albo apka Topeak Panobike+ z której osobiście korzystam od jakiegoś czasu. Nie mam czujników od Topeak'a. Korzystam z w/w Geonaute (puls) i Megane Gemini 200 (kadencja). Działa

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 4.07.2018 o 14:45, nctrns napisał:

Można jednocześnie podpiąć jeden nadajnik ANT+ do wielu odbiorników. Ja mam wszystkie czujniki jednocześnie podpięte do licznika i zegarka. 

Udało się  - działa jednocześnie z zegarkiem i telefonem. Kupiłem pas smart z ANT+ i bluetooth.

Łączy się jednocześnie z zegarkiem (którym dokupiłem osobno do testów - mam używany Garmin Forerunner M60) oraz ze Stravą.

• Lubię to! 1
  • 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 13.10.2017 o 08:53, scric napisał:

Jak rozwiązałeś problem? Też chcę podłączyć czujnik kadencji i prędkości pod endomondo na galaxy s3

witam ...

czy można podlaczyc do Straty w wersji darmowej czujniki setna i kadencji na Iphona?

z gory dziękuje za odpowiedz...

pozdrawiam

Opublikowano

Nie można, strava usunęła całkowicie możliwość podpięcia czujników, niezależnie od tego czy się płaci czy nie.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 13.05.2017 o 14:43, Red napisał:

Od siebie mogę polecić Sigma R1. Nigdy nie miałem problemów z łącznością ze Stravą

Ja właśnie w tej sprawie bo też mam Sigma R1, który świetnie działał z Endomondo a teraz na tym samym telefonie nie chce połączyć się ze Strawą i/lub MapMyRide (to coś zastąpiło Endo). Z telefonem się łączy ale z apkami już nie☹️ Możecie coś poradzić, pls.