rowerzysta2019 Napisano 14 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2019 Jakich telefonów nie polecacie do stravy? chodzi mi o wasze doswiadczenia. Gubienie gpsa, zły zapis na mapie. Odnośnik do komentarza
Eddek Napisano 14 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 14 Kwiecień 2019 Stare (gdzie GPS może przestać działać ze starości i Strava może się nie dać zainstalować w ogóle) i budżetowe (które będą mulić i będą miały słabą baterię) Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 15 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwiecień 2019 Generalnie tych "starych", albo po prostu tych bez w miarę świeżego Androida, odradzam wszystko bez minimum 6.0, 7.0 to raczej już takie minimum, najlepiej 8.0 lub 9.0. Odnośnik do komentarza
Red Napisano 15 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwiecień 2019 Jakich telefonów nie polecacie do stravy? chodzi mi o wasze doswiadczenia. Gubienie gpsa, zły zapis na mapie.Huaweii. Obecnie posiadam i to jeden z najgorzej działających pod tym względem telefonów. Może wyjdę na "Janusza" ale jednak #xiaomilepsze. A ogóle to nie polecam starych bo z nową wersją Stravy są tylko kłopoty. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 15 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwiecień 2019 2 godziny temu, Red napisał: 12 godzin temu, rowerzysta2019 napisał: Jakich telefonów nie polecacie do stravy? chodzi mi o wasze doswiadczenia. Gubienie gpsa, zły zapis na mapie. Huaweii. Obecnie posiadam i to jeden z najgorzej działających pod tym względem telefonów. Może wyjdę na "Janusza" ale jednak #xiaomilepsze. A ogóle to nie polecam starych bo z nową wersją Stravy są tylko kłopoty. Dlatego też właśnie nie jeżdżę "na telefonie" Tracka zapisuję licznikiem, a synchro ze Stravą robię po jeździe. Odnośnik do komentarza
Red Napisano 15 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 15 Kwiecień 2019 (edytowane) Tak samo. Zresztą o tym pisałem podczas recki mojego mielan'a. Telefon jako komputerek rowerowy to zbędne wydatki (telefon , etui, konto premium) których roczny koszt przekracza cenę zwykłego komputerka rowerowego. Przynajmniej tych najprostszych modeli. W dodatku same ograniczenia jak praca na baterii (max 6h vs ~20h). Zresztą nie wyobrażam sobie bym nie poszedł na rower tylko dlatego że mam jedynie 40% baterii w telefonie. Absurd. Edytowane 15 Kwiecień 2019 przez Red Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi