marcin11011979 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Witam serdecznie. Juz jutro Hell of the North czyli Paris Roubaix. Osobiscie kibicuje CCC (Greg Van Avermaet) ale mam wrazenie, ze Sky z nowa Dogma FS moze w tym roku wygrac. Mam na mysli szczegolnie Van Baarle Dylan. Oczywiscie nie mozna pominac Sagana. Jakie sa wasze opinie na tegorocza edycje? Pozdrawiam
marcin.jka Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Ja myślę, że nowa Dogma nie ma nic do rzeczy a faworyta trudno wskazać, ja kibicować będę Aertowi i Stybarowi, szkoda, że Van der Poel nie jedzie bo też bym mu kibicował. Również szkoda, że Kwiato nastawia się tylko na Ardeny i odpuszcza co roku te arcyciekawe klasyki po brukach.
SzpiceR Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 19 minut temu, marcin.jka napisał: że nowa Dogma nie ma nic do rzeczy Jeśli różnica w prędkości jest tak duża jak twierdzi pinarello to ma to duuuuużo do rzeczy.
marcin11011979 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Tez sie zastanawialem czemu Kwiato odpuszcza te wyscigi? Van der Poel ma caly sezon cyclocrossowy w nogach to cos musi odpuscic. Ale jest fenomenalny i mysle, ze nie bylby bez szans. Ja mysle, ze nowa dogma moze miec znaczenie jak to w reklamie tesco Every little help! 1 minutę temu, SzpiceR napisał: Jeśli różnica w prędkości jest tak duża jak twierdzi pinarello to ma to duuuuużo do rzeczy. Zgadzam sie
de Villars Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 5 godzin temu, SzpiceR napisał: Jeśli różnica w prędkości jest tak duża jak twierdzi pinarello to ma to duuuuużo do rzeczy. Nie rower jedzie, tylko kolarz A w Sky ja nie widzę kandydata do wygrania Piekła. Zresztą ten zespół nigdy się specjalnie na ten, czy podobne wyścigi, nie nastawiał. Co do moich faworytów - najbardziej chciałbym, żeby wygrał Sagan, ale o to ciężko z racji jego obecnej formy. Ewentualnie Van Averamet, z racji że CCC. A jeśli nie myśleć życzeniowo tylko realnie - to może Stybar?
Rekomendowane odpowiedzi