Skocz do zawartości

Klamki hamulca do manetek slx sl-m670-b

bisclaveret1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć.

Mam pewien dylemat. Muszę kupić klamki hamulca do swojego roweru, ponieważ stare już mają rozwalone gwinty i nie dają się odpowiednio odpowietrzać. Mam manetki przerzutki slx sl-m670-b, pasuje mi do nich dobrać klamki, najlepiej xt, ale już pewnie nie robią na system i-spec B. Jaki model klamek będzie pasował do tych manetek, bo coś nie mogę znaleźć, pewnie już nie produkują z tym systemem. Najlepiej żeby miał klamki na 1 palec, coś jak bl-m8000 xt i pokrętła do regulacji twardości klamki na zewnątrz. Wolałbym nie zmieniać manetek przerzutek (w ostateczności to zrobię), więc klamki muszą być na system i-spec B. Ostatnie jakie znalazłem z tym systemem to klamki slx z 2016 roku, bodajże bl-m675, albo xt z 2015 roku m785-b (chyba taki ma symbol), jednak nie widzę na necie, żeby te klamki bez zacisków były jeszcze gdzieś dostępne, a wolałbym nie kupować używek. Dzięki za pomoc i czekam na info, gdyż jestem załamany, a za 2 tyg. zawody :)

Pozdrawiam serdecznie.

Edytowane przez bisclaveret1
Opublikowano

Napisałeś w dziale "Hamulce", proszę, nie duplikuj postów, to nie przyspieszy odpowiedzi :), z resztą odpisałem Ci co z tym "fantem" możesz zrobić.