Pixi Napisano 12 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 Coś brzdęka przy mocniejszym ugięciu amora... Czy to coś poważnego, czy może wystarczy coś odkręcić ? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 12 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 Idź z tym na serwis. Odnośnik do komentarza
Pixi Napisano 12 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 4 minuty temu, PrzeLuka napisał: Idź z tym na serwis. Jest to dźwięk z lewej lagi jestem w stanie zrobić jakieś oględziny? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 12 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 33 minuty temu, Pixi napisał: Jest to dźwięk z lewej lagi jestem w stanie zrobić jakieś oględziny? Skoro tutaj pytasz to wątpię... Do serwisu z tym amorkiem pędź... Odnośnik do komentarza
Pixi Napisano 12 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 Dopiero co to kupiłem... Używany. Wiecie w przybliżeniu ile to może kosztować? Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 12 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 Jak używany tym bardziej leć i nie używaj go bo możesz go uszkodzić od środka. W zależności od serwisu i tego co jest do zrobienia, może być 100 złotych może być 400 Ogólnie pamiętaj, mając drogi amor szykuj się na drogie serwisy. Odnośnik do komentarza
Pixi Napisano 12 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 Tu macie film z tym dźwiękiem... ogólnie to sam serwisuje amortyzatory więc może aż tyle mnie to nie pociągnie... tyle co smary i oleje... Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 12 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 Tym bardziej jeśli jest używany powinieneś zrobić przegląd. Nigdy na słowo nikomu nie wierz, że "serwis był zrobiony". Odnośnik do komentarza
Pixi Napisano 12 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 Akurat tu nie był😉będe robił serwis ale martwię się tym brzdęknięciem... możliwe żeby było to coś ze sprężyną powietrzną?? Przesunęła sie kawałek czy coś? Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 12 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 yyy przesunęła sprężyna powietrzna? A wiesz jak działa sprężyna powietrzna? Koniecznie serwis jak w mordę strzelił i to jak najszybciej. Mi to brzmi jakby coś z tłumikiem ale jeśli ten odgłos wydobywa się na pewno z lewej goleni to coś mogło się stać z komorą powietrzną. Rozbierz go albo oddaj do serwisu. Odnośnik do komentarza
Pixi Napisano 12 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 W wichu workshop powiedzieli mi że to sprężyna negatywna która znajduje się w lewej goleni i ona mogła się delikatnie inaczej ułożyć i przy uginaniu postukuje o coś z boku i że mam się nie martwić bo nawet jak im to dam na serwis to nie mogą nic Za bardzo z tym zrobić Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 12 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 Jak oni ci tak odpisali to raczej też bym się za bardzo nie martwił Odnośnik do komentarza
Pixi Napisano 12 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwiecień 2019 Okej dzięki wszystkim! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi