Błażej1 Napisano 10 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwiecień 2019 Cześć! Mam pytanie jakie pancerze i linki używacie? Chcę zakupić cały komplet do mojego campagnolo xenon 2x9 ponieważ obecne popękały. Odnośnik do komentarza
Red Napisano 10 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwiecień 2019 Standardowe pancerz Shimano są bardzo dobrze. Linki w sumie też. 1 Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 10 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwiecień 2019 Pancerze to jakie chcesz sobie weź, jakoś miałem i elite Jadwige i XTR Shimano i jakoś różnicy nie widziałem, warto w dobrą linkę zainwestować. Ja polecam linki szlifowane ale nie polecam z teflonem czy innym pokryciem bo to się łuszczy i wchodzi w pancerz i zapycha go . Odnośnik do komentarza
SzpiceR Napisano 10 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwiecień 2019 U mnie najlepiej sprawdza się linka szlifowana + pancerz z teflonem. Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 10 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwiecień 2019 u mnie też, wszystkie chyba teraz pancerze są teflonowe w środku chyba tylko te naj najtańsze nie są. Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 11 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwiecień 2019 (edytowane) Porządny pancerz robi różnicę moim zdaniem,a w każdym razie ,żeby nie był tandetą z metra za grosze. Kiedyś zakładałem koledze coś takiego, bo się uparł na oszczędności. Linki chodziły w nim jakby ktoś piachu do środka nasypał. Porażka. Weź coś porządnego plus szlifowana linka i będziesz zadowolony. Edytowane 11 Kwiecień 2019 przez elmapeto Odnośnik do komentarza
Red Napisano 11 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwiecień 2019 16 godzin temu, Kruk napisał: u mnie też, wszystkie chyba teraz pancerze są teflonowe w środku chyba tylko te naj najtańsze nie są. Teflon to syf. Znaczy zbiera zbiera syf. Dlatego odradzam bawić się w tego typu linki czy pancerze. Najlepiej wybrać linki nierdzewne, szlifowane a pancerz wypełniony smarem silikonowy. Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 11 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 11 Kwiecień 2019 Co do linek się zgodzę jak chodzi o teflonowe ale ja jakoś z pancerzami teflonowymi nigdy problemu nie miałem o_O Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi