Peres Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Cześć wszystkim, jakie polecacie zębatki narrow wide, mam napęd nx eagle z zębatką sram eagle 32t, i jest dla mnie "za wolna" to mój pierwszy napęd 1x12 i nie wiem jak duża będzie różnica między 32 a 34. Oraz czy napęd będzie działał równie dobrze z zębatką nie eaglowską.
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Generalnie do tego są zębatki npBanless.plHCC komponentMaja zębatki w tym systemieOkrągłe i owalneCzyli np Banlleshttps://banless.pl/pl/p/Zebatka-okragla-SRAM-Direct-Mount-6mm-offset/26
Łza Włóczynutka Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Ja jeżdżę na chińczyku firmy decas. Kosztują 40-60zł a jakościwo to samo co 39 minut temu, Peres napisał: z zębatką sram ja z telefonem
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Gdybyś chciał banless zębatki mam znajomego załatwia 15%rabatu
Chrismel Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 46 minut temu, Peres napisał: nie wiem jak duża będzie różnica między 32 a 34 Tak z grubsza to pół biegu więc nie za wiele. Najlepiej skorzystać z jakiegoś kalkulatora żeby samemu to ocenić.
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 No pewnie tak ale jak upcha 36 to średnio wjedzie pod ostrą górę w napędzie 1x12
Peres Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Właśnie nie jestem pewny czy brać 34 czy 36 nie mam porównania wiem tylko że 32 jest dla mnie za lekka. Raczej nie chce kupywać zębatki za 200 zł oryginalny eagle chodzą po około 70 i tyle też chciał bym dać tylko zastanawiam sie też czy nie eaglowska tylko jakaś inna narrow wide będzie równie dobrze działać
Gość Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Sam jeździłem na chińskich i polskichPrzyznam że to że jest chińska nie znaczy że po 20 km się zetrzećWytrzymują dość dużoGeneralnie wszytko jest chińskie tylko logo zmienia
PiotrekGT Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak masz Eagle to bierz zębatke srama NX, po 1 wygląd, po 2 cicho działa, po 3 mało kosztuje, po 4 sprawdz czy ci się zmieści. A po 5 na zębatce 42 z tyłu czujesz, że wyjedziesz wszędzie? Jak tak to 36 jest dla ciebie odpowiednia. Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez PiotrekGT
PiotrekGT Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Wiem, że masz 50, chodzi mi o to, czy na 42 (czyli tej drugiej po 50) wyjedziesz teraz wszędzie, jeśli tak to 36 na przód jest dla ciebie, jeśli nie wyjedziesz to bierz 34.
Rekomendowane odpowiedzi