erbanceks1 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Witam! Jakie stery najlepiej kupić do ramy Accent Peak 29 żeby na 100% pasowały i były jak najbardziej niezawodne? Potrzebowałbym jeszcze redukcję na 1 1/8" ponieważ zakładam widelec sztywny Mosso. Czy każda redukcja pasuj do każdych sterów czy są też takowe w zestawie?
Kruk Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Raczej redukcje na 1 i 1/8 są te same, możesz wziąć Accentowskie stery maszynowe, powinna być redukcja w komplecie
peezett Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Mam takie w podobnej ramie: Stery ACCENT HSI-AIR Taper półzintegrowane czarne Wymiary montażowe: ZS44 / ZS56 ale redukcji w komplecie nie kojarzę.
chudy1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Kupiłem takie accenty iw komplecie była redykcja: https://allegro.pl/oferta/stery-accent-hsi-exe-taper-polzintegrowane-czarne-7693900119
erbanceks1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Dzięki, czyli najlepszym wyborem będzie Accent HSI-EXE Taper.
PawełZ-Biohazard Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Witaj moim zdaniem tak. też mam takie stery. który rocznik ramy masz? mi właśnie pękła rama w zeszłym tygodniu i nie pojechałem na zawody, dziśjuż zamówiłem nową w malowaniu czarnobiałym.
erbanceks1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 @PawełZ-Biohazard Ramę dopiero kupuję. Będzie to Peak 29 TA12 ze sztywną osią. Który rocznik miałeś i jaki był powód pęknięcia? Agresywna jazda?
PawełZ-Biohazard Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 17r. powodu nie znam, ale zapierniczam raczej ostro, przeszkody pokonuje na każe możliwe sposoby, no i wydaje mi sięże jak ścigam się w XC to jednak na zjazdach mocno dostaje rower i to mogło osłabić konstrukcje.
Rekomendowane odpowiedzi