IOO Napisano 7 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwiecień 2019 Cześć, szukam w KRK uchwytu do mocowania pompki przy koszyku na bidon. Może komuś zalega lub wie w którym sklepie można kupić? Średnica korpusu pompki 20 mm. Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 7 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwiecień 2019 https://www.decathlon.pl/uniwersalny-zaczep-do-pompki-id_8386547.html Polecam to. Montujesz gdzie chcesz. Odnośnik do komentarza
IOO Napisano 7 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwiecień 2019 A da radę to połączyć z koszykiem na bidon? Ja myślałem o takim plastikowym uchwycie jak dają do pompę. Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 7 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwiecień 2019 Ja mam taki jeden leży i jest mi nie potrzebnyMiałem jeden w szosie jeden w MTBSzosa poszła w świat a uchwyt zostałMożna przykrecic go pod koszykiem na rurze podsiodełkowejPoniżej masz foto jak jest montowany a na drugim sam uchwyt inny model bo ma dwie łapki na pompkeNie był w sumie nigdy założony do roweru Odnośnik do komentarza
SzpiceR Napisano 7 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 7 Kwiecień 2019 7 godzin temu, elmapeto napisał: Polecam to. Montujesz gdzie chcesz. Dostałem to kiedyś z pompką, imo rozwiązanie słabe bo i na rurze poziomej jak i skośnej słabo to współgra z zewnętrznym prowadzeniem linek. 8 godzin temu, IOO napisał: wie w którym sklepie można kupić? Wydaje mi się, że widziałem uchwyty solo w auchan w bronowicach. Za 4,99 bodajże ale nie dam głowy. W deca jest w zestawie z pompką za 29,99 (chyba, że z jakąś tańszą też ale nie wiem) Odnośnik do komentarza
IOO Napisano 7 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwiecień 2019 25 minut temu, SzpiceR napisał: Dostałem to kiedyś z pompką, imo rozwiązanie słabe bo i na rurze poziomej jak i skośnej słabo to współgra z zewnętrznym prowadzeniem linek. Ja mam akurat wewnętrzne, chyba sobie zamówię to z Deca. Jak coś będę jeszcze pisał. Dzięki wszystkim za pomoc. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi