konsultant Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Cześć, W jaki sposób mogę zdjąć ten czarny element lub cześć gwintu "złotą", aby móc wyjąć przewód hydrauliczny z ramy? Chciałbym możliwie zrobić to najmniej inwazyjnie, gdyż chciałbym te hamulce przełożyć do drugiego roweru. Dziękuje za pomoc :)
User56sz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ja odkręcałem od strony klamki i wyszedł z oliwką. 1
konsultant Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, User56sz napisał: Ja odkręcałem od strony klamki i wyszedł z oliwką. Zamówiłem już nowe oliwki, więc po prostu sobie to utnę jak przyjdą nowe hamulce. Dzięki
User56sz Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak będziesz ucinał to pamiętaj że w środku jest metalowa rureczka, warto ją odzyskać. Edytowane 7 Kwietnia 2019 przez User56sz system Shinano i Tektro 1
Gość Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Niestety ale do tektro są inne oliwkiKońcówka jest z oringiemAta wyżej jest do hampli shimano
Rekomendowane odpowiedzi