Dariusz kotewicz Napisano 6 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwiecień 2019 (edytowane) Witam. Jestem nowym forumowiczem i mam nadzieje ze w dobrym miejscu dodaje post, jak nie to z góry przepraszam, mam problem w trakcie jazdy łańcuch sie źle układa i skacze w trakcie jazdy , nagrałem wideo, proszę o pomoc. https://youtu.be/NOdM9k_cdUo Edytowane 6 Kwiecień 2019 przez Dariusz kotewicz Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 6 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwiecień 2019 A kółeczka masz założone poprawnie? Odnośnik do komentarza
Dariusz kotewicz Napisano 6 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwiecień 2019 Mam nadzieje nic przy nich nie grzebałem, jak kupiłem było wszystko Oki a teraz raptem zrobiłem nim 120 km i wystąpił problem Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 6 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwiecień 2019 A oglądałeś same kółeczka? Może coś się w jednym miejscu stało i podrzuca łańcuch. Ewentualnie coś z łańcuchem się stało. Odnośnik do komentarza
Piotr78 Napisano 6 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwiecień 2019 Źle skuty łańcuch. W tym miejscu gdzie ogniwo łańcucha nie prostuje się włoż śrubokręt płaski i rozepchnij delikatnie ruszając na boki. Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 6 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 6 Kwiecień 2019 Trzeba łańcuch sprawdzić. Każde ogniwo powinno się w obie strony łamać bez oporu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi