Franz Mauer Opublikowano 12 Maja 2017 Opublikowano 12 Maja 2017 Chętnych do wspólnej jazdy zapraszam do kontaktu. Kilka przydatnych informacji na mój temat: 1. Ja poruszam się na MTB , więc szukam offradów, ale nie stronię od asfaltów lub innych ubitych nawierzchni (trening wytrzymałościwoe w tlenie też trzeba robić ;)) 2. Po samym Wrocławiu kręcę się raczej w tygodniu najcześciej wały, laski (namiastka offroadów) 3. Największe trasy robię w soboty lub niedziele (albo w oba dni), wtedy najczęstrzym kierunkiem jest Ślęza, Radunia, Miękinia i okolice. 4. Kilometrowo wygląda różnie, czasem 20km, czasem 100 km. Wszystko zależ z kim i gdzie jeżdżę. 5. Od czasu do czasu wypuszczam się w kotlinę kłodzką, masyw Śnieżnika, na Wielką Sowę (czase -dlatego, że nie zawsze mam z kim jeździć, a samemu często się nudzi) Jeśli jest ktoś chętny pokręcić to rozważę każda propozycję. Pozdrawiam! 1
Bysiu Opublikowano 15 Maja 2017 Opublikowano 15 Maja 2017 Cześć! Też jestem z Wrocławia i również posiadam rower MTB, nawet na tych samych trasach jeżdżę co ty więc możemy się umówić zawsze to raźniej i większa motywacja do mocniejszego pedałowania. W tygodniu u mnie ciężko z czasem ze względu na różne godziny pracy nigdy nie wiem kiedy będę a kiedy nie. Najbardziej pasowała by mi niedziela. 1
Franz Mauer Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Opublikowano 15 Maja 2017 52 minuty temu, Bysiu napisał: Cześć! Też jestem z Wrocławia i również posiadam rower MTB, nawet na tych samych trasach jeżdżę co ty więc możemy się umówić zawsze to raźniej i większa motywacja do mocniejszego pedałowania. W tygodniu u mnie ciężko z czasem ze względu na różne godziny pracy nigdy nie wiem kiedy będę a kiedy nie. Najbardziej pasowała by mi niedziela. SPoko, będę dawć znaki 1
TzB1993 Opublikowano 17 Maja 2017 Opublikowano 17 Maja 2017 Polecam jak macie Fejsbuki poszukać grupę (ewentualnie i polubić też fanpejdża) DGR - Dolnośląska Grupa ROwerowa. Spontaniczne przeloty, zorganizowane wycieczki po okolicy, wyjazdy w góry i nie tylko - polecam tam zajrzeć Ja w Oleśnicy nie mam z kim jeździć to specjalnie rower w aucie wiozę ze sobą, potem traska w grupie i zium do domu
rashpla Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Cześć, Jak ktoś jest chętny do wspólnej jazdy to również zapraszam do kontaktu, jestem z Kątów Wrocławskich, jeżdżę na gravelu, więcej po szosie niż terenie, prawie codzienne treningi minimum 1 godzina. Adrian
Franz Mauer Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 Czy ktoś planuje jakiś wypad na rower? Moja Pani dała mi wolne więc chcę skorzytsać póki się nie rozmyśli
Olaaa90 Opublikowano 8 Listopada 2017 Opublikowano 8 Listopada 2017 Jeśli szukacie trenera i chcecie porównać oferty, to polecam zajrzeć do tej wyszukiwarki trenerów i instruktorów: https://lepszytrener.pl/kolarstwo/wroclaw Co ciekawe, można sprawdzić także kluby i obiekty sportowe i od razu rozpocząć współpracę 1
Kruk Opublikowano 5 Grudnia 2017 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Witajcie. Ja mam blisko TzB1993 do Oleśnicy bo 15 km.
remigiusz Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Hej. Ma ktoś chęć na wypad w okolicę Trzebnicy(okolice Kocich gór,na przykład) MTB albo szosa,dystans między 70 a 100 km.
skraburski Opublikowano 11 Grudnia 2017 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Mieszkam w Trzebnicy. Chętnie bym pojezdzil ale chorobsko mnie dopadło i w tym tygodniu się kuruje
Yarpenn Opublikowano 20 Grudnia 2017 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Ktoś ma ochotę spotkać się między Świętami, a Nowym Rokiem? Przyjeżdżam do Wrocławia i jak coś to jestem do dyspozycji @Sziva?
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2017 Opublikowano 21 Grudnia 2017 @Yarpenn my między świętami będziemy w rozjazdach, ale może uda się coś wygospodarować i spotkać na kawie. Dam znać.
Franz Mauer Opublikowano 2 Lutego 2018 Autor Opublikowano 2 Lutego 2018 Weekend zapowiada się obiecująco, więc jeśli ktoś z Was ma ochotę pokrecić to dajcie znać. W rachubę wchodzi i sobota i niedziela
doktorek Opublikowano 30 Marca 2018 Opublikowano 30 Marca 2018 Ja też z Wrocławia. Rower to crosso treking. Jeżdżę codziennie głównie do i z roboty. Ale jakby ktoś zaproponował wypad i miałbym czas to chetnie
Mac140 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Witam. Mieszkam w południowej części Wrocławia, obecnie jeżdżę na no-nameowym trekkingu, niedługą kupuję nowego górala. Jeżdżę po wszystkim co nie przekracza możliwości mojego roweru
Yarpenn Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Jeżeli ktoś na coś optuje to przez najbliższy tydzień jestem we Wrocławiu I chyba mam tu rower Piszcie privy!
Luke Ash Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Również mocno kręcę się po WRO, a raczej wokół. Również MTB, również im więcej ścieżek, szutrów, lasków itp, tym lepiej. Moje rejony startowe to Bielany/Wysoka.
remigiusz Opublikowano 22 Czerwca 2018 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Hej, ktoś chętny jutro się karnąć tu i ówdzie? Szosa albo MTB.
Franz Mauer Opublikowano 6 Lipca 2018 Autor Opublikowano 6 Lipca 2018 W niedzielę planuję z kolegą zrobić trasę Wrocław - Lubiąż - Wrocław. Wyjazd rano powrót przed totalnym upałem. Jazda asfaltem. Ktoś chętny? @Sziva,, @wasiliew
Gość Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 Hej, ja dzisiaj w góry wyruszam, więc niedziela rano pewnie będzie na regenerację poświęcona
Kasztanka Opublikowano 7 Lipca 2018 Opublikowano 7 Lipca 2018 (edytowane) Koleżanka do kręcenia po wałach 20-30 km w godzinach około 17-21 mile widziana. Sziva, reflektujesz na dniach? Edytowane 7 Lipca 2018 przez Kasztanka
Gość Opublikowano 8 Lipca 2018 Opublikowano 8 Lipca 2018 19 godzin temu, Kasztanka napisał: Koleżanka do kręcenia po wałach 20-30 km w godzinach około 17-21 mile widziana. Sziva, reflektujesz na dniach? A z jakiej części Wrocławia jesteś?
Kkaaeell Opublikowano 9 Lipca 2018 Opublikowano 9 Lipca 2018 Jest ktos chetny na wyjazd na rychleby w piatek 13.7. Wyjazd z wroclawia kolo 7-730. Mam 1 miejsce na osobe z rowerem. Mozliwosc wynajecia rowera na miejscu. Wiecej inf priv
Rekomendowane odpowiedzi