Skocz do zawartości

Wrocław i okolice

Franz Mauer

Rekomendowane odpowiedzi

Franz Mauer

Chętnych do wspólnej jazdy zapraszam do kontaktu. Kilka przydatnych informacji na mój temat:

1. Ja poruszam się na MTB , więc szukam offradów, ale nie stronię od asfaltów lub innych ubitych nawierzchni (trening wytrzymałościwoe w tlenie też trzeba robić ;))

2. Po samym Wrocławiu kręcę się raczej w tygodniu najcześciej wały, laski (namiastka offroadów)

3. Największe trasy robię w soboty lub niedziele (albo w oba dni), wtedy najczęstrzym kierunkiem jest Ślęza, Radunia, Miękinia i okolice. 

4. Kilometrowo wygląda różnie, czasem 20km, czasem 100 km. Wszystko zależ z kim i gdzie jeżdżę.

5. Od czasu do czasu wypuszczam się w kotlinę kłodzką, masyw Śnieżnika, na Wielką Sowę (czase -dlatego, że nie zawsze mam z kim jeździć, a samemu często się nudzi)

Jeśli jest ktoś chętny pokręcić to rozważę każda propozycję.

Pozdrawiam!

• Pomógł 1

Cześć!

Też jestem z Wrocławia i również posiadam rower MTB, nawet na tych samych trasach jeżdżę co ty więc możemy się umówić zawsze to raźniej i większa motywacja do mocniejszego pedałowania.

W tygodniu u mnie ciężko z czasem ze względu na różne godziny pracy nigdy nie wiem kiedy będę a kiedy nie. Najbardziej pasowała by mi niedziela.

• Pomógł 1
Franz Mauer
52 minuty temu, Bysiu napisał:

Cześć!

Też jestem z Wrocławia i również posiadam rower MTB, nawet na tych samych trasach jeżdżę co ty więc możemy się umówić zawsze to raźniej i większa motywacja do mocniejszego pedałowania.

W tygodniu u mnie ciężko z czasem ze względu na różne godziny pracy nigdy nie wiem kiedy będę a kiedy nie. Najbardziej pasowała by mi niedziela.

SPoko, będę dawć znaki :)

• Pomógł 1

Polecam jak macie Fejsbuki poszukać grupę (ewentualnie i polubić też fanpejdża) DGR - Dolnośląska Grupa ROwerowa. Spontaniczne przeloty, zorganizowane wycieczki po okolicy, wyjazdy w góry i nie tylko - polecam tam zajrzeć :)

Ja w Oleśnicy nie mam z kim jeździć to specjalnie rower w aucie wiozę ze sobą, potem traska w grupie i zium do domu :P

Cześć, 

Jak ktoś jest chętny do wspólnej jazdy to również zapraszam do kontaktu, jestem z Kątów Wrocławskich, jeżdżę na gravelu, więcej po szosie niż terenie, prawie codzienne treningi minimum 1 godzina. 

Adrian

Franz Mauer

Weekend zapowiada się obiecująco, więc jeśli ktoś z Was ma ochotę pokrecić to dajcie znać. W rachubę wchodzi i sobota i niedziela ;)

Witam. Mieszkam w południowej części Wrocławia, obecnie jeżdżę na no-nameowym trekkingu, niedługą kupuję nowego górala. Jeżdżę po wszystkim co nie przekracza możliwości mojego roweru :)

Koleżanka do kręcenia po wałach 20-30 km w godzinach około 17-21 mile widziana. Sziva, reflektujesz na dniach?

Edytowane przez Kasztanka
19 godzin temu, Kasztanka napisał:

Koleżanka do kręcenia po wałach 20-30 km w godzinach około 17-21 mile widziana. Sziva, reflektujesz na dniach?

A z jakiej części Wrocławia jesteś?

Jest ktos chetny na wyjazd na rychleby w piatek 13.7.  Wyjazd z wroclawia kolo 7-730. Mam 1 miejsce na osobe z rowerem. Mozliwosc wynajecia rowera na miejscu. Wiecej inf priv