Franz Mauer Napisano 12 Maj 2017 Udostępnij Napisano 12 Maj 2017 Chętnych do wspólnej jazdy zapraszam do kontaktu. Kilka przydatnych informacji na mój temat: 1. Ja poruszam się na MTB , więc szukam offradów, ale nie stronię od asfaltów lub innych ubitych nawierzchni (trening wytrzymałościwoe w tlenie też trzeba robić ;)) 2. Po samym Wrocławiu kręcę się raczej w tygodniu najcześciej wały, laski (namiastka offroadów) 3. Największe trasy robię w soboty lub niedziele (albo w oba dni), wtedy najczęstrzym kierunkiem jest Ślęza, Radunia, Miękinia i okolice. 4. Kilometrowo wygląda różnie, czasem 20km, czasem 100 km. Wszystko zależ z kim i gdzie jeżdżę. 5. Od czasu do czasu wypuszczam się w kotlinę kłodzką, masyw Śnieżnika, na Wielką Sowę (czase -dlatego, że nie zawsze mam z kim jeździć, a samemu często się nudzi) Jeśli jest ktoś chętny pokręcić to rozważę każda propozycję. Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza
Bysiu Napisano 15 Maj 2017 Udostępnij Napisano 15 Maj 2017 Cześć! Też jestem z Wrocławia i również posiadam rower MTB, nawet na tych samych trasach jeżdżę co ty więc możemy się umówić zawsze to raźniej i większa motywacja do mocniejszego pedałowania. W tygodniu u mnie ciężko z czasem ze względu na różne godziny pracy nigdy nie wiem kiedy będę a kiedy nie. Najbardziej pasowała by mi niedziela. 1 Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 15 Maj 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Maj 2017 52 minuty temu, Bysiu napisał: Cześć! Też jestem z Wrocławia i również posiadam rower MTB, nawet na tych samych trasach jeżdżę co ty więc możemy się umówić zawsze to raźniej i większa motywacja do mocniejszego pedałowania. W tygodniu u mnie ciężko z czasem ze względu na różne godziny pracy nigdy nie wiem kiedy będę a kiedy nie. Najbardziej pasowała by mi niedziela. SPoko, będę dawć znaki 1 Odnośnik do komentarza
TzB1993 Napisano 17 Maj 2017 Udostępnij Napisano 17 Maj 2017 Polecam jak macie Fejsbuki poszukać grupę (ewentualnie i polubić też fanpejdża) DGR - Dolnośląska Grupa ROwerowa. Spontaniczne przeloty, zorganizowane wycieczki po okolicy, wyjazdy w góry i nie tylko - polecam tam zajrzeć Ja w Oleśnicy nie mam z kim jeździć to specjalnie rower w aucie wiozę ze sobą, potem traska w grupie i zium do domu Odnośnik do komentarza
rashpla Napisano 9 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 9 Sierpień 2017 Cześć, Jak ktoś jest chętny do wspólnej jazdy to również zapraszam do kontaktu, jestem z Kątów Wrocławskich, jeżdżę na gravelu, więcej po szosie niż terenie, prawie codzienne treningi minimum 1 godzina. Adrian Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 12 Październik 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Październik 2017 Czy ktoś planuje jakiś wypad na rower? Moja Pani dała mi wolne więc chcę skorzytsać póki się nie rozmyśli Odnośnik do komentarza
Olaaa90 Napisano 8 Listopad 2017 Udostępnij Napisano 8 Listopad 2017 Jeśli szukacie trenera i chcecie porównać oferty, to polecam zajrzeć do tej wyszukiwarki trenerów i instruktorów: https://lepszytrener.pl/kolarstwo/wroclaw Co ciekawe, można sprawdzić także kluby i obiekty sportowe i od razu rozpocząć współpracę 1 Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 5 Grudzień 2017 Udostępnij Napisano 5 Grudzień 2017 Witajcie. Ja mam blisko TzB1993 do Oleśnicy bo 15 km. Odnośnik do komentarza
remigiusz Napisano 11 Grudzień 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudzień 2017 Hej. Ma ktoś chęć na wypad w okolicę Trzebnicy(okolice Kocich gór,na przykład) MTB albo szosa,dystans między 70 a 100 km. Odnośnik do komentarza
skraburski Napisano 11 Grudzień 2017 Udostępnij Napisano 11 Grudzień 2017 Mieszkam w Trzebnicy. Chętnie bym pojezdzil ale chorobsko mnie dopadło i w tym tygodniu się kuruje Odnośnik do komentarza
Yarpenn Napisano 20 Grudzień 2017 Udostępnij Napisano 20 Grudzień 2017 Ktoś ma ochotę spotkać się między Świętami, a Nowym Rokiem? Przyjeżdżam do Wrocławia i jak coś to jestem do dyspozycji @Sziva? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 21 Grudzień 2017 Udostępnij Napisano 21 Grudzień 2017 @Yarpenn my między świętami będziemy w rozjazdach, ale może uda się coś wygospodarować i spotkać na kawie. Dam znać. Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 2 Luty 2018 Autor Udostępnij Napisano 2 Luty 2018 Weekend zapowiada się obiecująco, więc jeśli ktoś z Was ma ochotę pokrecić to dajcie znać. W rachubę wchodzi i sobota i niedziela Odnośnik do komentarza
doktorek Napisano 30 Marzec 2018 Udostępnij Napisano 30 Marzec 2018 Ja też z Wrocławia. Rower to crosso treking. Jeżdżę codziennie głównie do i z roboty. Ale jakby ktoś zaproponował wypad i miałbym czas to chetnie Odnośnik do komentarza
Mac140 Napisano 19 Kwiecień 2018 Udostępnij Napisano 19 Kwiecień 2018 Witam. Mieszkam w południowej części Wrocławia, obecnie jeżdżę na no-nameowym trekkingu, niedługą kupuję nowego górala. Jeżdżę po wszystkim co nie przekracza możliwości mojego roweru Odnośnik do komentarza
Yarpenn Napisano 4 Maj 2018 Udostępnij Napisano 4 Maj 2018 Jeżeli ktoś na coś optuje to przez najbliższy tydzień jestem we Wrocławiu I chyba mam tu rower Piszcie privy! Odnośnik do komentarza
Gentlemanone Napisano 16 Maj 2018 Udostępnij Napisano 16 Maj 2018 Również z Wro, chetnie posmigam Odnośnik do komentarza
Luke Ash Napisano 14 Czerwiec 2018 Udostępnij Napisano 14 Czerwiec 2018 Również mocno kręcę się po WRO, a raczej wokół. Również MTB, również im więcej ścieżek, szutrów, lasków itp, tym lepiej. Moje rejony startowe to Bielany/Wysoka. Odnośnik do komentarza
remigiusz Napisano 22 Czerwiec 2018 Udostępnij Napisano 22 Czerwiec 2018 Hej, ktoś chętny jutro się karnąć tu i ówdzie? Szosa albo MTB. Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 6 Lipiec 2018 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipiec 2018 W niedzielę planuję z kolegą zrobić trasę Wrocław - Lubiąż - Wrocław. Wyjazd rano powrót przed totalnym upałem. Jazda asfaltem. Ktoś chętny? @Sziva,, @wasiliew Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 7 Lipiec 2018 Udostępnij Napisano 7 Lipiec 2018 Hej, ja dzisiaj w góry wyruszam, więc niedziela rano pewnie będzie na regenerację poświęcona Odnośnik do komentarza
Kasztanka Napisano 7 Lipiec 2018 Udostępnij Napisano 7 Lipiec 2018 (edytowane) Koleżanka do kręcenia po wałach 20-30 km w godzinach około 17-21 mile widziana. Sziva, reflektujesz na dniach? Edytowane 7 Lipiec 2018 przez Kasztanka Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 8 Lipiec 2018 Udostępnij Napisano 8 Lipiec 2018 19 godzin temu, Kasztanka napisał: Koleżanka do kręcenia po wałach 20-30 km w godzinach około 17-21 mile widziana. Sziva, reflektujesz na dniach? A z jakiej części Wrocławia jesteś? Odnośnik do komentarza
Kasztanka Napisano 8 Lipiec 2018 Udostępnij Napisano 8 Lipiec 2018 @Sziva priv Odnośnik do komentarza
Kkaaeell Napisano 9 Lipiec 2018 Udostępnij Napisano 9 Lipiec 2018 Jest ktos chetny na wyjazd na rychleby w piatek 13.7. Wyjazd z wroclawia kolo 7-730. Mam 1 miejsce na osobe z rowerem. Mozliwosc wynajecia rowera na miejscu. Wiecej inf priv Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi