eathan Napisano 5 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 5 Kwiecień 2019 Czy ktoś z Szanownych Formowiczów spotkał się lub używa rozwiązań z linków poniżej: 1) TOPEAK Ninja Pouch Plus Road https://www.centrumrowerowe.pl/koszyk-na-bidon-topeak-ninja-pouch-plus-road-pd6287/?v_Id=105933&gclid=CjwKCAjw-ZvlBRBbEiwANw9UWvPObI8zNK6ymW6RRRPQW__-Hm_b7zV_1EtHqkihKdYZlJkyRoD2hxoCnXsQAvD_BwE 2) SKS SpaCecage https://allegro.pl/oferta/koszyk-na-bidon-sks-slidecage-z-pojemnikiem-czarny-6989528555?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_UZSD_pla_sport_turystyka_rowery_akcesoria&ev_adgr=Rowery+i+akcesoria&gclid=CjwKCAjw-ZvlBRBbEiwANw9UWlxKL2TvEsY5oD1OKsWadFJ8B9OVsm8X9YdayFU6iQxfnv7SzMaN0RoCPuYQAvD_BwE Interesuje mnie to jak sprawdza się jedno albo drugie rozwiązanie w praktyce? Plusy i minusy schowków (np. jak sprawuje się zamek w połączeniu z błotem i wodą) i to jak koszyki trzymają bidony a dokładnie butelki z OSHEE Natural Sport. Odnośnik do komentarza
Papynsky Napisano 9 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2019 Wydaje mi się że taniej wyszłoby kupienie oddzielnie koszyka i torebki np pod siodło. Odnośnik do komentarza
eathan Napisano 9 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2019 Nie ma znaczenia co jest tańsze. Chcę maksymalnie ograniczyć rozmiar torby pod siodłem. Nie chce by mi tam latała. Odnośnik do komentarza
Papynsky Napisano 9 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2019 A używasz dwóch bidonów? Zamiast jednego bidonu można użyć schowek w kształcie bidonu. Wygląda schludnie i zmieści na pewno więcej niż to co podałeś. Odnośnik do komentarza
eathan Napisano 9 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2019 Używam dwóch i to niezbędne minimum. Dokupiłem taki patent co to pozwala montować 2 bidony w miejscu jednego. Muszę to sprawdzić. bo 3 butle to byłaby opcja idealna na lato. Odnośnik do komentarza
Red Napisano 9 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2019 (edytowane) Weź SKS. Dużo pewniejsze trzymanie samego bidonu, schowek wygodniejszy a zamknięcie pewniejsze. Edytowane 9 Kwiecień 2019 przez Red 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi