biopago Napisano 3 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwiecień 2019 (edytowane) Witam, Mam pytanie do posiadaczy Krossa level z matową ramą. Czy wam też blakną kolory???? Mi w Level R2 w kolorze czarny mat + pomarańczowy, ten pomarańczowy po 2 sezonach zmienił się w zółty . Wyblakł pomarańczowy na matowej ramie - na felgach dalej jest pomarańczowy. Edytowane 3 Kwiecień 2019 przez biopago literówka Odnośnik do komentarza
Chrismel Napisano 3 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwiecień 2019 Odbyłem niedawno rozmowę w sklepie rowerowym dotyczącą blaknięcia kolorów. Jest to powszechny problem i związany ze stosowaniem nowych ekologicznych farb. Na blaknięcie narażone są najbardziej jaskrawe kolory. Mi wskaźniki w manetkach zmieniły kolor z jaskrawo czerwonego na całkowicie biały z upływem lat. Ale to trwało naprawdę długo. Teraz taki proces trwa o wiele krócej. Trzeba się z tym pogodzić lub unikać przy zakupie tego typu kolorów. Odnośnik do komentarza
Kubek76 Napisano 10 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 10 Kwiecień 2019 W Accentach Furious podobno też to się zdarza. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi