Gość Napisano 3 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwiecień 2019 Prezentuje mój drugi rower który mi został, jest to rower na dalsze wypady, jazdę do pracy oraz w niesprzyjających warunkachRower kupiłem 2015 roku, trochę nim pojezdzilemPoniżej jego fabryczna specyfikacjahttps://katalog.bikeworld.pl/2015/web/produkt/rowery/mtb_650b_hardtail/author/40856/spirit_27_5Na obecną chwilę rower przeszedł małe odświeżenieWyposażony-Hamulce Shimano Deore M615 i spec b-Manetki XT-Tylna przerzutka SLX M7000-przednia przerzutka Shimano Deore XT FD-M786-korba Shimano Deore 28/38-kaseta Sunrace MX3 CMSX3 10 11-46Poniżej kilka fotJeszcze może jak już się ogarnę wymienię amortyzator na coś normalnego np Rockshox RECON o skoku 100mm,ale na razie musi być ten co jest Mimo tak dużej kasety rowerem jeździ się bardzo przyjemniej, szczególnie dobrze wchodzą podjazdy Tutaj jest pole manewru Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 3 Marzec 2020 Udostępnij Napisano 3 Marzec 2020 Więc w starym rowerze tesz nadeszła nowa zmianaWpadł amortyzator Rockshox Recon 100 skokuKoło z Kellys na piascie novatecNowe stery accent axeDzięki zmianie rower zyskał dużo na jeździe pozbykem się wcześniejszego kowadła, teraz jazda jest dużo bardziej przyjemnaOczywiście dzięki zmianie amortyzatora rower zrobił się lżejszy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi