isek Napisano 2 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 2 Kwiecień 2019 Czy stery półzintegrowane w standardzie ZS44, ZS56 będą pasować do ramy Kross Level B7 2017? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 3 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwiecień 2019 A czy google gryzie? Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 3 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwiecień 2019 Przeluka chciał Cię skłonić do poszukania samemu wpierw Odnośnik do komentarza
isek Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwiecień 2019 3 godziny temu, Kruk napisał: Przeluka chciał Cię skłonić do poszukania samemu wpierw Szukałem, odpowiedź znalazłem, ale nie jest jednoznaczna. Czy forum nie jest od tego by się upewnić? Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 3 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 3 Kwiecień 2019 Nie wiem czy dobrze pamiętam ale Kross ma/miał swoje rozmiarówki sterów. Odnośnik do komentarza
isek Napisano 6 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwiecień 2019 Dla potomnych: standard sterów w ramie Kross Level B7 2017 to ZS 44/ZS 56. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi