jonnymax Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Posiadam starego MTB (składak) pomyślałem ostatnio czy nie włożyć do niego wynalazku w postaci silnika spalinowego Silnik ma podobno 80 CC ok 4 KM - w MTB to by było rakietuuuuu 😜 Tutaj link do aukcji takiego silnika https://allegro.pl/oferta/silnik-spalinowy-do-roweru-komplet-80-cc-jakosc-7808657607 Wyraźcie proszę swoją opinię na temat takiego zestawu czy ktoś może miał z tym do czynienia czy warto to kupić i się pobawić w wolnym czasie Dzięki za opinie. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez jonnymax Dodatkowe informacje
Kruk Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Hehehe widzę że dusza majsterkowicza Nie wiem czy taki zestaw nie byłby za głośny i nie za wolny do roweru MTB, jakby to był pomysł to raczej już dawno elektryki by wymienili na spalinówki, tak myślę.
elmapeto Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jeśli masz nadmiar wolnego czasu to czemu nie . Wszystkie pomysły na które wpadamy i udaje się zrealizować dają nam satysfakcję,a o to przecież chodzi. Na drugiej szali trzeba postawić użytecznośc tego roweru. Będzie ciężki, głośny, raczej wolny, będzie wyglądać jak z powrotu do przeszłości...:-D jednakże jeśli lubisz sobie podłubać to czemu nie. Podeslij na koniec zdjęcia tego projektu. Tak dla potomności;-) powodzenia.
jonnymax Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2019 4 godziny temu, elmapeto napisał: Jeśli masz nadmiar wolnego czasu to czemu nie . Wszystkie pomysły na które wpadamy i udaje się zrealizować dają nam satysfakcję,a o to przecież chodzi. Na drugiej szali trzeba postawić użytecznośc tego roweru. Będzie ciężki, głośny, raczej wolny, będzie wyglądać jak z powrotu do przeszłości...:-D jednakże jeśli lubisz sobie podłubać to czemu nie. Podeslij na koniec zdjęcia tego projektu. Tak dla potomności;-) powodzenia. 7 godzin temu, Kruk napisał: Hehehe widzę że dusza majsterkowicza Nie wiem czy taki zestaw nie byłby za głośny i nie za wolny do roweru MTB, jakby to był pomysł to raczej już dawno elektryki by wymienili na spalinówki, tak myślę. Dzięki za wsparcie udało mi się znaleźć na YT takie wynalazki 😜
Rekomendowane odpowiedzi