pawelo899 Napisano 30 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 30 Marzec 2019 Witam, planujemy w tym roku wraz z żoną, zabrać na urlop nasze rowery. Jakie miejscowości polecacie z dobrymi ścieżkami rowerowymi? Druga sprawa to przechowanie rowerów, czy znacie jakieś miejscówki gdzie można bezpiecznie przenocować rower, i nie martwić się o niego podczas wyjścia na spacer, plaże czy imprezę. Odnośnik do komentarza
PawełZ-Biohazard Napisano 8 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 8 Kwiecień 2019 Witaj my z narzeczoną bardzo dużo jeździliśmy po pomorzu i co mogę na pewno polecić to trasa na Hel z Kołobrzegu, świetna trasa. Na westerplatte z gdyni też jest świetnie, polecam jazdę przy nabrzeżu przez Gdynie Orłowo fajne duże urwisko sie znajduje dalej są Brzeziny. na pewno weź jakąś porządną zapinkę. Ja zawsze dzwonie do miejsca w którym mam buking i pytam czy rowery można wstawić do budynku czy jakiegoś garażu. Odnośnik do komentarza
dwakolkaija Napisano 9 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 9 Kwiecień 2019 Często w wyszukiwarce noclegów można zaznaczyć jako atrakcję jazda na rowerze i wtedy wyskakują obiekty z wypożyczalnią, więc podejrzewam, że i własnego bike'a można u nich przechować Odnośnik do komentarza
stasiu Napisano 30 Kwiecień 2019 Udostępnij Napisano 30 Kwiecień 2019 (edytowane) Władysławowo - mam domek i możliwość kluczenia roweru i inne drobne rzeczy które sie przydają zarówno turyście jaki i kolarzowi w drodze. ( mały aneks kuchenny, 2 łóżka , o tym ze jest prysznic i wc to chyba nie powinno się juz pisać bo to chyba standard, gril i jamnik do głaskania w ofercie domku Nie jest to oferta marketingowa/reklama mojego miejsca, ale sam jestem rowerzystą i czasami jest napawdę trudno coś znaleźć - więc pomogę jak mogę telef jak by co do mnie to (siedem dziewięć trzy dwa zero trzy pięć trzy jeden lub PW) w razie co.... jak by już ktoś chciał dzwonić to proszę powiedzieć ze z tego forum dzwonicie. PS. Hel ... przereklamowany ze starymi rybami ( zakaz połowów ryb ) co 10 metrów. Na hel pojechać , pstryknąć fotkę i uciekać z tego syfu gdize oscypek na plaży sprzedają . To jest moja opinia i ktoś inny może mieć inną - ja to szanuje Edytowane 30 Kwiecień 2019 przez stasiu dopisek 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi