czerwo Napisano 29 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 29 Marzec 2019 Witam, jak nazywa się element który mogę zamontować na lince do hamulca tak a aby po umieszczeniu w tym otworze na ramie nie wypadał niestety nie mogę tego nigdzie znaleźć, a może po prostu trzeba użyć taśmy oklejając pancerz i powiększając średnice by nie wypadał ? Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 29 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 29 Marzec 2019 Końcówka pancerza https://www.decathlon.pl/kocowki-pancerza-przerzutki-id_8404144.html?gclid=Cj0KCQjwhPfkBRD0ARIsAAcYycFrDs8hql8UsETP7AsF02NB-M_74xEZrNDE5r_xQODO7EEoO0pSVFUaApdoEALw_wcB Do hamulcy grubsze,a cieńsze do przerzutki. Odnośnik do komentarza
czerwo Napisano 29 Marzec 2019 Autor Udostępnij Napisano 29 Marzec 2019 (edytowane) to są końcówki tylko do przerzutki, na zdjęciu zresztą takie widać i jak mam je niby zamontować na ciągłej lince ? ok przekroiłem taką końcówkę i nałożyłem ją ale i tak chciałbym znaleźć coś takiego ale przeznaczonego konkretnie do tego Edytowane 29 Marzec 2019 przez czerwo Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 29 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 29 Marzec 2019 Nie rozumiem. Końcówki się zakłada przy montażu linek czy to hamulcowych czy od przerzutek. Nic się nie rozcina. Linka zawsze ma gdzieś koniec. Co to znaczy ciągła linka??? Zrób inne zdjęcie . W miejscu ze zdjęcia ucinasz pancerz zakładasz końcówkę i dalej idzie sama linka tak jak obok. Ten trzeci uchwyty jest inny niż dwa pozostałe? Odnośnik do komentarza
czerwo Napisano 3 Kwiecień 2019 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwiecień 2019 ale nie mogłem uciąć pancerza bo to był pancerz od hamulca w pozostałych dwóch miejscach jest linka i tam nie ma problemu zakładam to co mi wysłałeś w linku i gotowe. Ale mój problem sam się rozwiązał nie zauważyłem ale na końcu przy hamulcu było coś co przeciągnąłem w to miejsce i udało się zamontować choć widać że to też była prowizorka tak naprawdę ten uchwyt potrzebuje dziurki tak aby objąć ten pancerz zipem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi