Jankes1977 Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Witam poleci ktos mi rame do latania skoki jazda na jednym kole itp Najlepiej do amora sr suntour duro 130mm bo jest spoko całkiem a mam możliwosc zamiany za free Ps. Najlepiej nisko budżetowa!
Gość Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Budżetowa tzn. ile? Ramy do tego typu zastosowań do budżetowych nie należą a kupować używanej bym nie ryzykował.
Gość Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Popraw tytuł posta, albo poleci do kosza. To raz, dwa, określ jasno budżet, oraz to czy ta rama ma być hardtail czy full suspension, określ rozmiar kół, typ piast (standard osi)!!!
Gość Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Zapewne myślisz o przekładce części ze starego... Obawiam się, że taki przeszczep może być kiepskim pomysłem. Sama rama i amor to za mało. Koła i osie także muszą przenościć spore obciążenia. Po kilku skokach pogniesz lub połamiesz obręcze. Perspektywa mało przyjemnej gleby mi kazała by jeszcze raz przemyśleć cała koncepcje na poskładanie tego roweru.
Rekomendowane odpowiedzi