Kalmar Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Jakby ktoś miał ochotę amatorsko po okolicy polatać, jeżdzę gravelem amatorsko i rekreacyjnie to zapraszam na priv. Jazda w samotności zaczyna nudzić także jak ktoś też sam lata i nudzi się to odzywajcie się. Mam 28lat i zacząłem jeździć w tamtym roku także amator
Suraj Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Gdzie jeździsz zazwyczaj ? i o jakich dystansach mowa ? mój znajomy też zaczął jezdzić rok temu to obecnie dziennie robi po 60 km to ciut za dużo jak dla mnie
grzehu Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Hej, tez mam gravela chętnie sie podepnę. Jak cos to priv.
Suraj Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Ja mam fitnessa na slickach więc mogę pośmigać ale raczej po twardym, szutru mogą opony nie przeżyć
maszkara72 Opublikowano 31 Maja 2019 Opublikowano 31 Maja 2019 A może na szoskę.Jeżdżę sam,ale cholera nudno jest.
Suraj Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Białystok może w tym roku uda się zebrać do pośmigania na gravelach ? ;>
DcDc Opublikowano 8 Stycznia 2020 Opublikowano 8 Stycznia 2020 Witam. Ja zaczynam przygodę z gravelem . Ale chętnie się przyłączę do ekipy.
WściekłyDzik Opublikowano 14 Stycznia 2020 Opublikowano 14 Stycznia 2020 ja zawsze chętny, ale aktualnie po świąteczna dętka =D może jakaś ustawka w sobotę?
Rekomendowane odpowiedzi