Gość Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Co to jest - amatorska drużyna kolarska? Półzawodowcy? Chwyt marketingowy? Mają sensownych sponsorów, doskonałe zaplecze, mają regularne treningi, zgrupowania, są widoczni na czołowych miejscach we wszystkich zawodach, w których zdarza mi się wziąć udział. Są dobrzy. 72D to na Zakopiance adres klubu CrossFit, przy którym działają. Mają tam też komorę Hypoint, symulowania niskiego poziomu tlenu, gdzie można trenować w warunkach tlenowych nawet takich, jak w Alpach. Tomasz Marczyński firmuje też jakoś to miejsce. Do tego to centerum prowadzi plany treningowe także i dla kolarzy amatorów, za pewnie niemałą kasę. Drużyna 72D to jakiś zależny od tego centrum twór, składający się z podopiecznych tego punktu, czy to coś niezależnego? Do tej drużyny można jakoś dołączyć? Jako człowiek nie istniejący na FB być może pytam o oczywistości, ale będę wdzięczny za naświetlenie tematu. Edytowane 27 Marca 2019 przez Gość
nctrns Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 (edytowane) Nie wiem jaka jest różnica między amatorami a półzawodowcami. Z tego co wiem to jeżdżą tam ludzie którzy normalnie pracują lub się uczą, ale na treningi poświęcają na prawdę dużo czasu. 2 godziny temu, Łabędź napisał: Drużyna 72D to jakiś zależny od tego centrum twór, składający się z podopiecznych tego punktu, czy to coś niezależnego? Do tej drużyny można jakoś dołączyć? Twór zależno-niezależny marketingowy. 72D jest głównym sponsorem, zapewniają zaplecze treningowe, trenerów... Można dołączyć. W sezonie pojaw się na ich otwartych treningach kolarskich (zalinkowałbym fejsa ale...) i pokaż co potrafisz, do tego może zapisz się na Athlete Bike - ich program treningowy. Tak trafiła tam jedna z kobiet które kojarzę z OTRów, po roku czy półtora jeżdżenia na szosie Edytowane 27 Marca 2019 przez nctrns
Gość Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 6 godzin temu, nctrns napisał: do tego może zapisz się na Athlete Bike - ich program treningowy. Oj, chciałbym. Ale przy moim trybie życia nie miałbym szans wywiązywać się z regularności stawiania się na treningi, a płacić i nie chodzić, to podwójna głupota. Ech, no cóż. 6 godzin temu, nctrns napisał: Nie wiem jaka jest różnica między amatorami a półzawodowcami Też nie wiem, tak mi się faktycznie głupio napisało.
Rekomendowane odpowiedzi