Maured Napisano 10 Maj 2017 Udostępnij Napisano 10 Maj 2017 Helo!! Koledzy i koleżanki mam pytanie. Jakie klocki kupić do hamulca z tytułu? Zastanawiam się czy nie dzielą one okładzin z DB1,3,5. Objechałem ze trzy sklepy rowerowe i każdy odsyłał mnie do następnego... Pozostaje jeszcze Harfa Harison ale trochę mnie wkurza ich polityka z marka SRAM wiec wole zrobić zakup gdzie indziej. https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/hamulce-rowerowe/klocki-okladziny/p,okladziny-d296-avid-elixir-sram-xx-xo-db5-db3-db1-koolstop,2881.html Zastanawiam się nad tym... Dodam tylko ze zapaćkałem tarcze podczas mycia i niestety dostało się w klocki ;( Odnośnik do komentarza
pawel2208 Napisano 10 Maj 2017 Udostępnij Napisano 10 Maj 2017 Będą pasować. Okładziny do hamulców Elixir, DB i Level (chyba do modelu TL) są takie same. Odnośnik do komentarza
Maured Napisano 10 Maj 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Maj 2017 W takim razie zamawiam! Dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza
RainbowHunterPL Napisano 22 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 22 Sierpień 2017 Mam te hamulce i klocki mają jakiś dziwny kształt inny niz ten z elixira i DB Odnośnik do komentarza
Franz Mauer Napisano 23 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpień 2017 Dnia 10.5.2017 o 18:24, Maured napisał: Helo!! Koledzy i koleżanki mam pytanie. Jakie klocki kupić do hamulca z tytułu? Zastanawiam się czy nie dzielą one okładzin z DB1,3,5. Objechałem ze trzy sklepy rowerowe i każdy odsyłał mnie do następnego... Pozostaje jeszcze Harfa Harison ale trochę mnie wkurza ich polityka z marka SRAM wiec wole zrobić zakup gdzie indziej. https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/hamulce-rowerowe/klocki-okladziny/p,okladziny-d296-avid-elixir-sram-xx-xo-db5-db3-db1-koolstop,2881.html Zastanawiam się nad tym... Dodam tylko ze zapaćkałem tarcze podczas mycia i niestety dostało się w klocki ;( W www.pro.shop.pl byłeś? Odnośnik do komentarza
RainbowHunterPL Napisano 23 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 23 Sierpień 2017 Kształt klocka jest taki jak w 1 SS Natomiast zastanawia mnie fakt czy te spieki meridy będą pasować Odnośnik do komentarza
RainbowHunterPL Napisano 30 Sierpień 2017 Udostępnij Napisano 30 Sierpień 2017 Kupiłem spieki od meridy wszystko pasuje tylko w porównaniu do oryginalnych okładzin mają odrobine mniejszą powierzchnie cierną około 2mm Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi