osiasty Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) Witam Jestem świeżak na forum, z rowerem powiedzmy mam do czynienia znów od 3 lat, zapaliłem się jak i moja rodzinkę. Aktualnie mam haibike 3.0, przesiadałem się z kellysa spidera. 27,5. Ogolnie jestem z roweru zadowolony ale mam zamiar wprowadzić kilka zmian, stad tez wszedłem na forum. Żona śmiga na cube acces exc 29er a corka na giant liv tempt 3 27.5er. Mój haibike: Haibike seet hadnine 3.0 Rama - Aluminium 20" Obręcze Ryde DB 19, 29er Koba - Altus, kwadrat, tragedia przerzutka przód: altus m371 przerzutka tył- deore m592 shadow (9) hamulce TEKTRO HD-M285 tarcza przód 180mm tył 160mm Odbijacz sr sountur 100mm hlo Edytowane 31 Marca 2019 przez osiasty zdjecie
szary_wolf Opublikowano 26 Marca 2019 Opublikowano 26 Marca 2019 Świetne kolory, zwłaszcza widelec w kolorze ramy Dodaj opis komponentów
osiasty Opublikowano 26 Marca 2019 Autor Opublikowano 26 Marca 2019 (edytowane) 13 godzin temu, szary_wolf napisał: Świetne kolory, zwłaszcza widelec w kolorze ramy Dodaj opis komponentów Dodałem co nie co opisu ale będe aktualizował bo wprowadzam zmiany. Mi akurat się marzy biały amortyzator. A kolor na żywo dużo lepiej wygląda. Postaram się wrzucić więcej foto. Edytowane 27 Marca 2019 przez osiasty 1
osiasty Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Opublikowano 31 Marca 2019 Kilka fotek z dzisiejszego dnia przed wyjazdem
Rekomendowane odpowiedzi