Skocz do zawartości

Cannondale 25,4 z 400

gabat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeszukałem internet, dzwoniłem po sklepach stacjonarnych i nigdzie nie ma sztycy alu w tym rozmiarze. Może ktoś ma pomysł gdzie kupić takie cudo?

Opublikowano

Ktoś chyba nie szukał w internecie :P Albo coś specyficznego ma mieć taka sztyca.

Opublikowano
2 godziny temu, Kruk napisał:

Ktoś chyba nie szukał w internecie :P Albo coś specyficznego ma mieć taka sztyca.

Taa, a w temacie masz coś do zapronowania? To ma być zwykła sztyca, montowana fabrycznie Cannonach, alu 25.4 x 400, offset standard. 

4 godziny temu, Fenthin napisał:

Dzięki ale odpada bo ma offset 0 i wolałabym Cannondale, bo rower nowy i jak coś strzeli w ramie to odrzucą roszczenie, bo powiedzą, że niedozwolona przeróbka. 

Opublikowano

Aa mówiłem :D Jak chcesz sztycę od Cannondale to napisz do nich może mają jakąś na sprzedaż aaa jak nie to się zapytaj czy można dać swoją i czy to będzie podstawą do zerwania gwarancji.

Opublikowano
1 godzinę temu, Kruk napisał:

Aa mówiłem :D Jak chcesz sztycę od Cannondale to napisz do nich może mają jakąś na sprzedaż aaa jak nie to się zapytaj czy można dać swoją i czy to będzie podstawą do zerwania gwarancji.

Że ja na to nie wpadłem. Dzięki. 

Opublikowano

Jak to sarkazm to spoko. 

Tak czy inaczej wątpię by wymiana sztycy miała na gwarancji coś przeszkodzić w razie W.