Tuxator Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Witajcie. Zastanawiam sie nad nowym kaskiem mtb IXS TRAIL RS Kask Singletrack 2019 fox flux 2018 MOże ktoś użytkuje w/w kaski i może coś poradzić. Wszystkie 3 bardzo mi sie podobają i licze na Wasze opinie w celu podjęcia decyzji
Gość Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Musisz przymierzyć i wybrać ten najwygodniejszy na Twoją głowę. Innej rady przy kaskach nie ma.
Julka88 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Dokładnie, regulacja to fajna sprawa, ale trzeba przymierzyć i dopasować. Ja zwracałam jeszcze uwagę na "wywietrzniki" jak to córka mówi. Dobra wentylacja to podstawa, szczególnie gdy jeździ się latem, gdzie głowa pod kaskiem może się łatwo spocić.
Red Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witajcie. Zastanawiam sie nad nowym kaskiem mtb IXS TRAIL RS Kask Singletrack 2019 fox flux 2018 MOże ktoś użytkuje w/w kaski i może coś poradzić. Wszystkie 3 bardzo mi sie podobają i licze na Wasze opinie w celu podjęcia decyzjiJak widzę szukasz kasku Trail/Enduro. Pierwsze na co musisz zwrócić uwagę to liczba otworów wentylacyjnych oraz waga. No i regulacja a z wymienionych IXS Trail nie ma sobie równych (ma możliwość regulacji głębokości osadzenia kasku).
Tuxator Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 Witajcie już kupiłem. Wybór padł na Met Lupo
Rekomendowane odpowiedzi