carrera51 Napisano 21 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 21 Marzec 2019 (edytowane) Dzisiaj udało się kupić w przecenie Przetestowałem na szosie, choć za specjalnie nie wiało nie padało i ogólnie wiosna idzie. Na ciało potówka, koszulka z krótkim rękawem i Gore. Kurtka z kieszeniami, szt 3 . Odczucia jazdy bardzo pozytywne. Aż za ciepło się zrobiło na końcówce ale to z innego powodu. Zapłaciłem za nią 60 euro. Jeśli dobrze sprawdziłem jej koszt to ok 100, ale mogę się mylić. 30 min i wyschła, w domu. Nie ukrywam że trochę naruszyłem budżet ale mam nadzieje że sprawdzi się w przyszłości tak jak dzisiaj. Jak to się mówiło: nie mam pieniędzy by kupować rzeczy tanie? Polecam ! Przetestowana w deszczu - spokojnie, daje radę. Dzisiaj w 4 stopniach i po ok 2 h trochę zimno. Ale pod spodem miałem tylko potówkę. Dużo się pocę i kurtka pod spodem mokra. Wystarczy jednak parę minut przerwy i rozpięcia i jest spoko. Mocne refleksy napisów, to pewnie w nocy kierowców denerwuje Edytowane 23 Marzec 2019 przez carrera51 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi