Karpa00 Napisano 21 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 21 Marzec 2019 Witam chciałem rozebrać tak z ciekawości nowy przedni amortyzator sprężynowy i nie mogłem odkręcić śrub bo ruszały się z gwintem i też nie mogę ich dokręcić amortyzator nie ma luzu ale gdy będę jeździć to może się uszkodzić lub rozkręcić i np wysunąć ? Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 21 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 21 Marzec 2019 Jaki to uginacz? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 21 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 21 Marzec 2019 Raczej nie puściła śruba na kleju dlatego się obraca w koło Odnośnik do komentarza
Motke Napisano 21 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 21 Marzec 2019 2 godziny temu, Karpa00 napisał: Witam chciałem rozebrać tak z ciekawości nowy przedni amortyzator sprężynowy i nie mogłem odkręcić śrub bo ruszały się z gwintem i też nie mogę ich dokręcić amortyzator nie ma luzu ale gdy będę jeździć to może się uszkodzić lub rozkręcić i np wysunąć ? Mam amor o podobnej konstrucji. O ile pamiętam od strony sprężyny jest śruba przykrecona do nakrętki. 1 Odnośnik do komentarza
Karpa00 Napisano 21 Marzec 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Marzec 2019 (edytowane) o dzięki naprawiłem a amortyzator to spinner skok 120mm i sprawdza się bardzo dobrze używam go do amatorskiego enduro Edytowane 21 Marzec 2019 przez Karpa00 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi