Domajno Napisano 20 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 20 Marzec 2019 Czesc jako ze o foxach nic nie wiem to mam do was pytanie. Mam foxa w ktorym nie dziala rebund a wlasciwie chyba go nawet nie ma i tu mam pytanie wyszly jakies foxy 32 bez rebaundu? Dzieki za odpowiedzi i prosze o wyrozumiałość. Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 20 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 20 Marzec 2019 Wątpię byś nie miał reboundu chyba każdy fox go ma Odnośnik do komentarza
Domajno Napisano 20 Marzec 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Marzec 2019 Ym to jesli on sie w ogóle nie kreci? 😂 Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 20 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 20 Marzec 2019 Syfu nałapał po prostu serwis mu zrób Na siłę nie kręć bo uszkodzisz, już ktoś tak zrobił . Odnośnik do komentarza
Domajno Napisano 20 Marzec 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Marzec 2019 Ok a jezeli jeszcze przy tak jakby wybijaniu sie z niego cos tak jakby strzela i jest to chyba tlumik to go rozwalilem? 😅😅 Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 20 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 20 Marzec 2019 Może piach strzela? Odnośnik do komentarza
Domajno Napisano 20 Marzec 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Marzec 2019 Teraz, Kruk napisał: Może piach strzela? Raczej nie bo piachu tam nie ma norlamnie mi to nie przeszkadzało ale ostatnio zaczął wydawać takie dźwięki jak by koło było nie dokrecone ale czy wybijaniu. Kolega mówił mi że to może przez rebund ale w tedy się skapnalem że rebund się w ogóle nie kreci. Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 20 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 20 Marzec 2019 Noo to rozbiórka Cię czeka i serwis jak nic. Odnośnik do komentarza
Domajno Napisano 20 Marzec 2019 Autor Udostępnij Napisano 20 Marzec 2019 Teraz, Kruk napisał: Noo to rozbiórka Cię czeka i serwis jak nic. A jest jakiś zamiennik dla uszczelek? 😂 Bo drogie trochu a kasy nie mam. W sensie czy z jakiejś innej firmy Tez podejda bo bardzo zaniedbalem tego foxa i uszczelki Tez mam zjechane. Odnośnik do komentarza
Kruk Napisano 20 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 20 Marzec 2019 Pewnie są ale ja nie wiem może ktoś inny wie czy są a jak są to gdzie można kupić zamiennik. Pamiętaj na drugi raz, mając dobry,drogi sprzęt licz się z większymi kosztami serwisu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi