Przemo Opublikowano 10 Marca 2019 Opublikowano 10 Marca 2019 Witam Panowie i Panie... drogie Szajbajki w dniu wczorajszym zaliczyłem glebe jakich mało.... nie wdając się w szczegóły... kask rozwalony.. plecy obite....koła zdecentrowane......ale co najgorsze Hak od przerzutki od mojego Giant Defy 2 z 2011 roku został urwany (wróciłem do domu na naprędce skleconym SingleSpeed) o ile sam hak w standardowym srebnym kolorze raczej znajdę bez problemu Na przykład tu Lub tu To niestety nigdzie nie mogę znaleść Haka w kolorze czerwonym... takim jaki był w moim rowerku jestem estetą i kolorek musi się zgadzać .... nawet już miałem przygotowaną nakręrkę kasety w kolorze czerwonym.... czekała na założenie przy najbliższym czyszczeniu Szajbajki pomóżcie
Gość Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 A nie możesz kupić w kolorze srebrnym i pomalować na czerwono?
Franz Mauer Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 (edytowane) @Sziva zwykle srebrne są aluminiowe i aby miało to jakość i trwałość to nie da się tego "opękać" zwykłą farbą. Mam taki w domu. Może tu, zadzwoń zapytaj. : http://sklep.k2rowery.pl/d347b-hak-ramy-giant-avail-advanced-defy-rabo-tcr-p-1189.html Edytowane 11 Marca 2019 przez Franz Mauer
Gość Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 14 minut temu, Franz Mauer napisał: @Sziva zwykle srebrne są aluminiowe i aby miało to jakość i trwałość to nie da się tego "opękać" zwykłą farbą. Mam taki w domu. Może tu, zadzwoń zapytaj. : http://sklep.k2rowery.pl/d347b-hak-ramy-giant-avail-advanced-defy-rabo-tcr-p-1189.html No tak, bo" amelinium nie pomalujesz". A taką folią w płynie jaką felgi malują?
Franz Mauer Opublikowano 11 Marca 2019 Opublikowano 11 Marca 2019 Może to jakiś pomysł ale nie praktykowałem.
Przemo Opublikowano 11 Marca 2019 Autor Opublikowano 11 Marca 2019 UPDATE na sprawie W tej chwili zamówiłem 1 szt srebnego. Kolega z temu spróbuje pomalować mi to proszkowo na "krwisto czerwony" 😂 Zmartwienie w takim przypadku to zabezpieczenie gwintów... gruba warstwa lakieru proszkowego w przypadku tak małego detalu (charakterystyka pola elaktrostatycznego) co może (ale nie musi) sprawaiać problemy w montażu i ustawieniu przerzutki Dam znać jak wyszło
Rekomendowane odpowiedzi