Skocz do zawartości

Sztyca 30.9mm/400mm z offsetem do 300zł

swierzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. To mój pierwszy temat na forum. Szukam sztycy do swojego Gianta Anthema w rozmiarze 30.9mm i 400mm długości. Obecnie również posiadam sztyce w tym samym rozmiarze model Smica Pro, ale bez offsetu. Siodło jest zdecydowanie zbyt blisko kierownicy przez co ciężar ciała zbytnio przenosi się na kierownice. W rezultacie borykam się ze sporadycznym bólem nadgarstków. Seryjnie sztyca w Anthemie była z offsetem i jeździło się sporo lepiej.

Naoglądałem się już WCSów na Allegro, ale nie mam zaufania do sztyc na jedną śrubę:

https://allegro.pl/oferta/sztyca-ritchey-wcs-30-9-20-400mm-1-sruba-blatte-7645138407?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare

Ponadto oglądałem również Pro LT i Pro Koryak, ale pod względem masy wydają mi się jak kowadła.

Czy macie może jakieś swoje propozycje w tym przedziale cenowym? Aż szkoda, że Accent nie robi sztyc z offsetem, bo z tego co widzę są lekkie i przystępne cenowo.

Docelowo chciałem zamknąć się w 300zł, ale widzę możliwość przekroczenia budżetu jeśli propozycja będzie nader interesująca.

Offset najlepiej minimum 20mm.

Pozdrawiam i licze na waszą pomoc.

Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Jaki konkretny model masz na myśli? Z tego co widzę to żadna KCNC nie spełnia kryteriów.

Wysłane z mojego LM-G710 przy użyciu Tapatalka