uazar Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Cześć. Przymierzam się do wymiany supportu i sterów. Polecacie jakieś serwisy rowerowe albo sklepy z serwisem w Poznaniu albo okolicach? Podzielcie się wiedzą. Na pewno się przyda!
Alicja Małgorzata Brygida Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Polecam serwis / sklep w Poznaniu na Starołeckiej (eurobike). Tam kupiłam tam serwisuję. Bardzo mili panowie. Doradzą pomogą pogadaja. Klient u nich nie jest intruzem. Nie narzekam. Jest jeszcze filia tego samego sklepu na Szwajcarskiej. Ale z ta nie mam dużego doswiadczenia. Mają stronę swoją internetowa. Cennik też tam jest itd. Kumpel też niedawno tam kupował i jest zadowolony.
Darko44 Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Polecam Lecznica Rowerów os.Śmiałego P-N Prowadzi były kolarz super fachowiec i przy tym dobry kontakt.
uazar Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 1 godzinę temu, Franz Mauer napisał: Sam nie chcesz się tego podjąć? Chciałbym. Za support nawet próbowałem się zabrać ale nie mogłem go odkrecic. Niestety nie wiem jaki jest gwint i boję się że próbując odkręcić w złą stronę zrobię kuku w mufie
sajekk Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 (edytowane) Odgrzewam kotleta i prośba o namiary na jakiś kompetentny serwis rowerowy w Poznaniu, a jeśli zajmowaliby się Meridami to już w ogóle byłoby super Wcześniej jeździłem na rutynowe przeglądy do CCR Sport na Ptasiej koło stadionu i nawet byłem zadowolony. Ale jak potem jak przy okazji oglądałem rowery na sklepie i jeden pan kwestionował co znaczy słowo hardtail i pokazywał i zachwalał mi rowery w zupełnie innym budżecie i specyfikacji niż mu opisałem, to zwątpiłem w ich kompetencje i nowy rower chyba chciałbym serwisować gdzieś indziej 😜 Edytowane 16 Maja 2018 przez sajekk
Maxcudo Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Rybczyński "Ryba" przy ul. Szpitalnej? Swego czasu chyba dobre opinie miał.
elmapeto Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Rowerownia na Grunwaldzkiej, One More Bike Bukowska,
pavello Opublikowano 22 Czerwca 2019 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Meridy co prawda nie sprzedają ale mechanicy w Colex'ie na Dąbrowskiego są bardzo na plus.
pawel-siwy Opublikowano 8 Grudnia 2019 Opublikowano 8 Grudnia 2019 W dniu 22.06.2019 o 19:51, elmapeto napisał: Rowerownia na Grunwaldzkiej, One More Bike Bukowska, Ja odradzam ten drugi, nie wiedzieli jak poskładać mój rower. Kaseta nie dokręcona, linki od przerzutek nie z tej strony kierownicy, po 2 tygodniach zadzwonili, ze mam odebrac rower bo nie sa w stanie go zlozyc i nic im nie musze placic.Zawiozlem do gościa na Naramowicka do krossa i złożył wszystko w jeden dzień.
RobertR Opublikowano 28 Grudnia 2019 Opublikowano 28 Grudnia 2019 W dniu 22.06.2019 o 21:40, pavello napisał: Meridy co prawda nie sprzedają ale mechanicy w Colex'ie na Dąbrowskiego są bardzo na plus. Dokładnie. Fachowcy pierwsza klasa - ostatnio temat z trenażerem (Wahoo kickr core i brak obsługi kaset 12-ek plus moja merida big nine ltd oczywiście na 1x12), wszyscy mówili mi ze temat pozamiatane tj nie da się wpiąć go do trenażera a chłopaki z colex-a ogarnęli temat pięknie.
Hęcior Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Kajtek serwis naramowice polecam. Rowerownia dalekie terminy
Rekomendowane odpowiedzi