Skocz do zawartości

Dobry serwis rowerowy Skarżysko-Kamienna

RainbowHunterPL

Rekomendowane odpowiedzi

RainbowHunterPL
Opublikowano

Witam poszukuje dobrego serwisu rowerowego w skarżysku kamiennej do tej pory 2 serwisy nie potrafiły trwale wycentrować moich zapasowych kół WH-MT15 przy jeździe czuć wyraźny brak sztywności i szprychy można uginać rękoma.

RainbowHunterPL
Opublikowano (edytowane)

Właśnie znajomi który oddawali rowery do nich nie mają zbyt dobrej opini o nich :/ byłeś może u nich ?

Edytowane przez RainbowHunterPL
Opublikowano

za centrowanie tam biorą ok 10 zł od koła , byłem tam kiedyś żeby nabili mi bieżnie i gwiazdkę na rurę sterową amora . 

koła też mi centrowali , przód jest ok, z tyłu znowu lekko bije na boki ( moje koła i tak są słabej jakości )

RainbowHunterPL
Opublikowano

No to zaryzykuje i oddam do nich :)

Opublikowano

Napisz potem recenzje czy dobrze wycentrowali koła ;) będzie na przyszłość  

RainbowHunterPL
Opublikowano

Tak zrobie :D jutro zaraz po otwarciu im je podrzuce i może się wyrobią w 1 dzień i zobaczymy ile wytrzyma :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
Dnia 5/8/2017 o 13:20, RainbowHunterPL napisał:

Właśnie znajomi który oddawali rowery do nich nie mają zbyt dobrej opini o nich :/ byłeś może u nich ?

słuchaj takich znajomych ... idź i się przekonaj, poza tym jak masz rozwalone koło, to wywal je na śmietnik, kup nowe i nie psuj opinii innych :)

ps. w Kamaro kupiłem 5 rowerów, sprzedałem jeden, moi znajomi kupują i serwisują tam rowery i nikt nie narzeka :)