RainbowHunterPL Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Witam poszukuje dobrego serwisu rowerowego w skarżysku kamiennej do tej pory 2 serwisy nie potrafiły trwale wycentrować moich zapasowych kół WH-MT15 przy jeździe czuć wyraźny brak sztywności i szprychy można uginać rękoma.
RainbowHunterPL Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 (edytowane) Właśnie znajomi który oddawali rowery do nich nie mają zbyt dobrej opini o nich byłeś może u nich ? Edytowane 8 Maja 2017 przez RainbowHunterPL
Gość Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 za centrowanie tam biorą ok 10 zł od koła , byłem tam kiedyś żeby nabili mi bieżnie i gwiazdkę na rurę sterową amora . koła też mi centrowali , przód jest ok, z tyłu znowu lekko bije na boki ( moje koła i tak są słabej jakości )
RainbowHunterPL Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 No to zaryzykuje i oddam do nich
Gość Opublikowano 8 Maja 2017 Opublikowano 8 Maja 2017 Napisz potem recenzje czy dobrze wycentrowali koła będzie na przyszłość
RainbowHunterPL Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Opublikowano 8 Maja 2017 Tak zrobie jutro zaraz po otwarciu im je podrzuce i może się wyrobią w 1 dzień i zobaczymy ile wytrzyma
jaszczomp Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Dnia 5/8/2017 o 13:20, RainbowHunterPL napisał: Właśnie znajomi który oddawali rowery do nich nie mają zbyt dobrej opini o nich byłeś może u nich ? słuchaj takich znajomych ... idź i się przekonaj, poza tym jak masz rozwalone koło, to wywal je na śmietnik, kup nowe i nie psuj opinii innych ps. w Kamaro kupiłem 5 rowerów, sprzedałem jeden, moi znajomi kupują i serwisują tam rowery i nikt nie narzeka
Rekomendowane odpowiedzi