Rowerowy kowalski Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Co jest lepszą grupą napędową do rekreacyjnej jazdy i XC gx eagle czy xtr Shadow plus
Gość Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Co było pierwsze... jajko czy kura? Tytuł nie precyzyjny a samo pytanie zbyt ogolne. Pogrzebałbyś w zasobach forum to byś znalazł odpowiedzi. Popraw i doprecyzuj albo wyłąduje w koszu.
Kruk Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 A wiesz Przeluka że naukowcy udowodniają że wpierw była kuraaa....kuro podobne stworzenie które przeszło przypadkową mutacje także naukowcy skłaniają się na kurę nie jajko jak chodzi o naukowe ciekawostki Co do tematu nic nie wiadomo, ani jak jeździsz, czego oczekujesz od napędu, jaki masz rower, nic a nic nie piszesz. Chcesz konkretnej odpowiedzi na ogólnik. Wysil się trochę i napisz coś więcej.
Gość Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Ty tak poważnie? XTR do rekreacji... To raz, a dwa popraw tytuł, tytuł ma nakierowywać na pytanie/zagadnienie poruszone w poście. P.S. Do rekreacji to aż nadto wystarczy Deore M6000 albo SRAM NX.
elmapeto Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Mi rekreacyjnie to nawet altusik śmigał. 1
Gość Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 1 godzinę temu, elmapeto napisał: Mi rekreacyjnie to nawet altusik śmigał. Poprawiłem się... masz rację styknie Altus i Alivio bez żadnych problemów...
Ares Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Niby dlaczego XTR nie do rekreacji? Przecież to w teorii grupa zawodnicza ale bardzo delikatna. Polecanie czegoś tak badziewnego w obecnych czasach jak Altus czy Alivio przy założeniu, że autora zapytania stać na "orła" czy XTR'a jest co najmniej mało logiczne. Odpowiadając na pytanie napiszę tak, że Sram nadal nie posiadł wiedzy by chociaż zbliżyć się jakością pracy manetek a to ponad połowa sukcesu w kwestii pracy napędu. Za wyjątkiem obrotówek bo tutaj to mistrzostwo świata jest. 1
Rekomendowane odpowiedzi