arwo Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Witam. Czy manetkę DT Swiss Two in One 3 pozycyjną da się "pożenić" z RS Reba RL? Pozdrawiam
Franz Mauer Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Obawiam się, że ciężko będzie znaleźć jakąś informację w necie. Szukalem kiedyś. Jeśli masz dostęp do takiej manetki to musisz spróbować. Wszystko rozbija się o skok linki, który zamyka lub otwiera amortyzator.
Kruk Opublikowano 5 Marca 2019 Opublikowano 5 Marca 2019 Ja mam Rideloc'a 3 pozycyjnego z Rebą i dało się ożenić. Jak chodzi o działanie to ja zmieniłem tłumik na SIDowski tłumik DNA z FloodGate'm i działa nie mniej na motion Control też będzie działać ale czy środkowa pozycja będzie przytłumiać? Powinno ale głowy nie dam.
majster-b Opublikowano 31 Października 2019 Opublikowano 31 Października 2019 W dniu 5.03.2019 o 21:33, Kruk napisał: Ja mam Rideloc'a 3 pozycyjnego z Rebą i dało się ożenić. Jak chodzi o działanie to ja zmieniłem tłumik na SIDowski tłumik DNA z FloodGate'm i działa nie mniej na motion Control też będzie działać ale czy środkowa pozycja będzie przytłumiać? Powinno ale głowy nie dam. Kurde, a możesz coś więcej o tym napisać? Coś się poprawiło na tym tłumiku? A Manetka? Jakieś foty?
Kruk Opublikowano 31 Października 2019 Opublikowano 31 Października 2019 Rideloc wygląda tak: Dla mnie jest lepsza od RS;owych bo jest cała z alu , Działa prawidłowo hehehe Ja bym jej nie wymienił na inną chyba że na jakąś bardziej dyskretną, bo co jak co, ją widać, i dla ludzi którzy lubią CleanLook to może w oczy boleć. Nie mniej jest w zestawie adapter do RS'ów także Reba, Sid, czy inny amor spokojnie ją przyjmie. Jakość wykonania ładna, nie ma bubli jakiś czy niedociągnięć. Wszystko działa na mosiężnych tulejach także nie ma problemu
CoolBreeze Opublikowano 31 Października 2019 Opublikowano 31 Października 2019 Rideloc wygląda tak: Dla mnie jest lepsza od RS;owych bo jest cała z alu , Działa prawidłowo hehehe Ja bym jej nie wymienił na inną chyba że na jakąś bardziej dyskretną, bo co jak co, ją widać, i dla ludzi którzy lubią CleanLook to może w oczy boleć. Nie mniej jest w zestawie adapter do RS'ów także Reba, Sid, czy inny amor spokojnie ją przyjmie. Jakość wykonania ładna, nie ma bubli jakiś czy niedociągnięć. Wszystko działa na mosiężnych tulejach także nie ma problemu Też mam tą manetkę u siebie. Bardzo dobrze i precyzyjnie pracuje - u mnie na trzy.Fakt, jest dość... wysoka. Ale jakby ją dać na dół to zrobi się tak dyskretna jak manetka przerzutki. No ale do tego potrzebny jest napęd 1x ileś tam.Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi