Milus1233 Napisano 4 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 4 Marzec 2019 Cześć dzisiaj chciałem umyć moje gripy w rowerze. Są białe i były bardzo brudne. Przy wyjmowaniu drugiego gripa ta zaślepka zastała w kierownicy roweru. Wziąłem obcęgi i mocno pociągnąłem za wystająca część i niestety oderwała się od części która siedziała w kierownicy. Chciałem jakoś tą część wyciągnąć ale nie szło. popryskałem wd-40 i myślałem ze łatwiej wyjdzie ale niestety przez to ta plastikowa zaślepka od gripu wpadła jeszcze głębiej i nie mogę jej teraz wydostać macie jakieś pomysły jak ją wyjąć ? chodzi o zaciski kierownicy w rowerze Odnośnik do komentarza
seraph Napisano 4 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 4 Marzec 2019 (edytowane) Nie masz żadnego długiego i sztywnego pręta, żeby wsadzić i wypchnąć od drugiej strony? Jak wiertło sięgnie to możesz jeszcze nawiercić, wkręcić wkręta i wyciągnąć - tak jak się usuwa stare simeringi. Edytowane 4 Marzec 2019 przez seraph Odnośnik do komentarza
elmapeto Napisano 5 Marzec 2019 Udostępnij Napisano 5 Marzec 2019 Myślę,że jedynie można wypchnąć z drugiej strony czymś w miarę sztywnym. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi