Kuba12394 Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 (edytowane) Witam potrzebuje pomocy A mianowicie posiadam Piastę (tył) deore lx fh m585 i planuje założyć obręcz 24" sunrims rhyno lite i potrzebuje wiedzieć jaką długość szprych wybrać. Patrzyłem na "kalkulatory długości szprych" Ale nie potrafię z tego korzystać . Czy jest ktoś kto może składał takie Koło lub się na tym za ? Edytowane 2 Marca 2019 przez Kuba12394
Puncu Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 A jaki masz problem z kalkulatorem? Na odległość to nie bardzo możemy pomóc.
Kuba12394 Opublikowano 2 Marca 2019 Autor Opublikowano 2 Marca 2019 Potrzeba danych o piescie i obręczy a nie mam jak zmierzyć piasty bo musiał bym zdejmować obręcz tę która mam a szukałem wymiarów piasty i nie mogłem znaleźć
Kruk Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 Tutaj masz kalkulator Sapim: https://www.sapim.be/kalkulator-dlugosci-szprych Wszystkie dane musisz sobie znaleźć lub sam pomierzyć , w tym kalkulatorze masz pokazane co należy pomierzyć i jak.
leejoonidas Opublikowano 2 Marca 2019 Opublikowano 2 Marca 2019 Człowieku! Bierzesz suwmiarkę i mierzysz piastę tą którą masz, a potem wstawiasz wszystkie dane w odpowiednie rubryki według wskazówek podanych na stronie na której jest kalkulator i ot cała trudność, nikt za Ciebie na odległość tego tutaj nie zrobi. 2
Rekomendowane odpowiedzi