driver1880 Napisano 27 Luty 2019 Udostępnij Napisano 27 Luty 2019 Witam. Jak w temacie. Do momentu zsynchronizowania go z trenażerem smart było wszystko ok i podczas używania z trenażerem też. Teraz jak jeżdżę już na świeżym powietrzu fałszuje mi spalone kalorie. Po 60km raptem 150kcal 😝 Po skończonej jeździe np. po 60km pokazuje czas odpoczynku 0 godzin. Co jest nie tak w ustawieniach? Odnośnik do komentarza
nctrns Napisano 27 Luty 2019 Udostępnij Napisano 27 Luty 2019 Sprawdź strefy tętna, wagę rowerzysty w Garmin Connect Odnośnik do komentarza
driver1880 Napisano 27 Luty 2019 Autor Udostępnij Napisano 27 Luty 2019 (edytowane) Znalazłem, opcja była wyłączona. Teraz mam tak. Będzie ok? Edytowane 27 Luty 2019 przez driver1880 Odnośnik do komentarza
nctrns Napisano 27 Luty 2019 Udostępnij Napisano 27 Luty 2019 Być może, musisz sprawdzić. Ustaw też wagę. Tapatalk'd Odnośnik do komentarza
wilq88 Napisano 4 Kwiecień Udostępnij Napisano 4 Kwiecień Czy problem zaniżania spalonych kalorii się rozwiązał? Mam to samo w Egdu 1040 w przypadku treningu z opaską do pomiaru tętna. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi