Skocz do zawartości

Klocki do br-m6000

elmapeto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie klocki polecacie do deorek m6000? Od roku jeżdżę na tych ,które były w komplecie i nadszedł czas na zmianę. Nic nie znalazłem na forum w tym temacie. Dzięki z góry za odpowiedź. 

Opublikowano
1 minutę temu, elmapeto napisał:

Nic nie znalazłem na forum w tym temacie

Słabo szukałeś 😉 Generalnie chodzi o typ mieszanki okładzin nie o same klocki a o tym to prawdziwe elaboraty na forum są już napisane.

Opublikowano

Polecam coś od Jagwire. Szedłbym minimum w półmetaliki.

Opublikowano

Dzięki poszukam czegoś od jagwire w takim razie. Zamknij .

Opublikowano

BBB jeszcze zerknij.

Nie ma pośpiechu. Może jeszcze ktoś coś Ci zaproponuje.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, elmapeto napisał:

Cena faktycznie w sam raz . Jakie sprawują? Czy jeszcze nie testowane?

W czwartek dopiero zmieniam heble, bo kupiłem deorki. Ponoć już na oryginałach hamują lepiej niż dobrze. W przyszłości może szarpnę się jeszcze na tarczę przód pod metaliki sm-rt64.

Edytowane przez wasiliew
Opublikowano
19 minut temu, wasiliew napisał:

W czwartek dopiero zmieniam heble, bo kupiłem deorki. Ponoć już na oryginałach hamują lepiej niż dobrze. W przyszłości może szarpnę się jeszcze na tarczę przód pod metaliki sm-rt64.

Co do hamulcy to dobry wybór. Ja w prawdzie jeżdżę głównie po mieście ale mój rower ze mną staje dęba.  A my w komplecie ważymy że 130kg. 

Nie miałeś klocków w komplecie?

Opublikowano
1 minutę temu, elmapeto napisał:

Co do hamulcy to dobry wybór. Ja w prawdzie jeżdżę głównie po mieście ale mój rower ze mną staje dęba.  A my w komplecie ważymy że 130kg. 

Nie miałeś klocków w komplecie?

Klocki zostaną na zapas. W M315 też praktycznie od razu przeszedłem na półmetaliki od Jagwire i była mega różnica.

Opublikowano

Mi te oryginalne pasowały,ale jak już czas na zmianę nadszedł to wziął bym właśnie coś dobrego ,stąd ten temat.