exterytorialny Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 Nie zawsze chodzi o oszczędności. W tym przypadku cena jest taka sama. Może ktoś ma akurat do tego dostęp, albo chce wypróbować czegoś innego?
wozo13 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Nie zawsze chodzi o oszczędności. W tym przypadku cena jest taka sama. Może ktoś ma akurat do tego dostęp, albo chce wypróbować czegoś innego?Jak cena jest taka sama to tym bardziej nie widzę sensu testowania??? No chyba że ktoś tym handluje i chcę sobie nakręcić klientów...
exterytorialny Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 To, że Ty sensu nie widzisz, to nie znaczy że inni też go nie widzą. Żyj i pozwól żyć. Nie wywieraj presji na stosowanie jedynego słusznego produktu i podążanie jedyną słuszną drogą.
wozo13 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 To, że Ty sensu nie widzisz, to nie znaczy że inni też go nie widzą. Żyj i pozwól żyć. Nie wywieraj presji na stosowanie jedynego słusznego produktu i podążanie jedyną słuszną drogą."Drogi Przyjacielu" forum jest od tego, by każdy mógł w swobodny sposób przedstawić swoją opinię...i ja właśnie to robię...Szacunek
exterytorialny Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 Cieszę się, że tak samo na to patrzymy 👍
Przemcio Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Miałem go kiedyś. Nie zauważyłem różnicy z ori. Kupowałem go dlatego ze tylko taki mieli w sklepie jak potrzebowałem. Nie z oszczędności. Były nim zalewane i zwykle tanie shimano i m8000. Jeździłem na nim i w lato i w zimę przy -17. Dopóki nie zmieniłem na magure to m8000 były nim zalane. Teraz kolega tez na nim jeździ i nic się nie dzieje. Magure tez mam częściowo na mixie royal blood z tym expandem bo skracałem przewody a wtedy akurat żaden sklep chwilowo nie miał niebieskiego magurowego. Teraz butelka już jest ale nie było czasu się wsiąść za wymianę. Nie ma co popadać w skrajności. W tych płynach nie ma technologii kosmicznych. To nie F1.
Kruk Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Na oliwce dla dzieci nawet zalejesz i będzie działać, pytanie jak długo i w jakich warunkach 2
Ares Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 6 godzin temu, Przemcio napisał: Nie ma co popadać w skrajności. W tych płynach nie ma technologii kosmicznych. To nie F1. Płyny nigdy nie były kłopotem. Sram nie z Dotem ma kłopot jako takim tylko z uszczelkami między innymi. Przy dzisiejszej technologii jak widać pewne sprawy nadal są trudne do załatwienia.
Khemlish Opublikowano 23 Maja 2022 Opublikowano 23 Maja 2022 W dniu 3.03.2019 o 08:24, Franz Mauer napisał: 100 ml wystarczy nawet na 4 zalania. Koszt ok 10 zł za 100 ml. Być może tak było w 2019 teraz po Covid-19 i inflacji, wygląda to zupełnie inaczej. Inna sprawa że u mnie na mieście w sklepie go nie mają. Zaś na równie znanym forum są opinie na temat oleju mineralnego z apteki, oleju automatycznej skrzyni biegow citroena, Amortyzol 15WL-25, LHM (i LHM+) - Nie wiem jak ten przedostatni, ale ostatni Cytat LHM'a+ używa wielu trialowców do HS'ów - to jest praktycznie to samo co Magurowski Blood :lol: Dokładnie - to jest olej mineralny do zawieszeń w Citroenie :] Zalewałem LHM'em+ Louisy i HS'ki i działają super. Co do Tego: W dniu 3.05.2019 o 20:24, Kruk napisał: Na oliwce dla dzieci nawet zalejesz i będzie działać, pytanie jak długo i w jakich warunkach Można sobie obejrzeć i posłuchać tego gościa Jest jeszcze ktoś kto zalał ELF ELFMATIC G3 do przekładni i niby wszystko jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi