Legalnylegionista Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Siemanko. Przymierzam się do zakupu roweru MTB, jeżdżę amatorsko ale lubię zabawę w cięższym terenie. Jestem nastawiony na Krossa level B2/B3, ale ostatnio w sklepie GOsport znalazłem coś takiego jak Kross Esprit b2. Co ciekawe nigdzie indziej takiego modelu nie widziałem. I tu rodzi się moje pytanie, czy jest to rower godny uwagi w porównaniu z levelem?
Michał123 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć, jeżeli masz na myśli modele z 2017 kross espirit ma minimalnie lepszy osprzęt (shimano deore z tyłu) a poza tym jest bardzo podobnie z levelem b3, który ma lepszego amorka (blokada z kierownicy). Ja chyba wziąłbym levela b3 z powodu geometrii ramy. Moim zdaniem lepiej spisze się w terenie, a zawsze można go ulepszyć przez zmianę napędu itp. Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Michał123 Literówka ;) 1
Legalnylegionista Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Dzieki za odpowiedź! Też raczej wezmę levela B3
Rekomendowane odpowiedzi