Gość Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 W takim razie trzymam kciuki za szybką realizację planów
mariuszm Opublikowano 27 Lutego 2019 Opublikowano 27 Lutego 2019 20 godzin temu, pizzaq napisał: Cel: zebranie środków na Grand Canyona AL SL 7.0. Zacna maszyna. Pierwszy sektor Twój 👍😎
pizzaq Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Opublikowano 27 Lutego 2019 7 minut temu, mariuszm napisał: Zacna maszyna. Pierwszy sektor Twój 👍😎 Taaa, jak podskoczę w tym sezonie o 1 (do 4 w PB) uznam to za sukces Dzięki za trzymanie kciuków, zobaczymy jak się dalej sprawy potoczą.
Bujak Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Mam nadzieję że pod koniec wakacji może się udać nabyćDoszły mnie słuchy, że wakacje w tym roku jakoś wcześniej - przynajmniej dla@pizzaq , bo coś tam mówił o najbliższej sobocie Wysłane z mojego Mi Note 2 przy użyciu Tapatalka
pizzaq Opublikowano 15 Marca 2019 Autor Opublikowano 15 Marca 2019 Bo się słówek czepiasz 😁 w innym wątku napisałem, że nabyłem, ok. 13.00 pan kurier powinien u mnie być. Pewne kombinacje finansowe, pewne metody dogadywanie się z dowództwem domowym i zakup udało się sfinalizować. Sam wiesz oprócz tego, że klucz do kaset z odpowiednim operatorem będzie niezbędny... 1
Bujak Opublikowano 15 Marca 2019 Opublikowano 15 Marca 2019 Teraz tylko temat zakładać i się chwalić "laską nebeską"
dexu Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 W dniu 25.02.2019 o 12:25, CoolBreeze napisał: Podobny dylemat miałem na początku roku. W swoim Giant Talon 27.5 2 LTD z 2015 chciałem wymienić cały napęd na 2x10, hamulce na m6000 lub SLX m7000. Amor nowy amor też chodził po głowie. Kilka wizyt w różnych serwisach skończyło się takim samym wnioskiem: do kasy na upgrade dorzucić kasę za Talona i coś jeszcze i szukać czegoś nowego. W jednym salonie stał Scott Scale 940 z 2018 2k mniej niż katalogowo, plus rabat na akcesoria - szyty na miarę, a może nawet troszkę na wyrost. Ale, co tam... Burzę mózgu miałem tydzień. Talon się sprzedał i od połowy stycznia kulam się Scott'em, w którym długo nic nie będę dłubał. Ja się jeszcze nie ścigam. W twoim przypadku kierunek jest chyba tylko jeden. Wysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka O proszę, ja przesiadłem się z Talona 27,5 z 2014 roku na Scotta Scale 940 2018 i jestem zachwycony, jak Twoje wrażenia? Ja natomiast kupiłem Scotta z wymienionymi kołami na ZR CRESTY jak dla mnie ten rower to petarda! 1
CoolBreeze Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 O proszę, ja przesiadłem się z Talona 27,5 z 2014 roku na Scotta Scale 940 2018 i jestem zachwycony, jak Twoje wrażenia? Ja natomiast kupiłem Scotta z wymienionymi kołami na ZR CRESTY jak dla mnie ten rower to petarda!No to jest nas dwóch na tych skociszczach Jestem baaaardzo zadowolony z roweru. W zasadzie nic przy nim nie dłubie, nie zmieniam - bo co by w nim można było zmienić. Tylko jakaś tam "kosmetyka". Nie, no zmieniłem chwyty, dorzuciłem rogi i przerobiłem fabryczne koła na tubeless na oponach od Conti. Może z czasem wezmę się za poważną wymianę kół.
Rekomendowane odpowiedzi