Azzader Napisano 6 Maj 2017 Udostępnij Napisano 6 Maj 2017 Takie pytanie mam do was: Dętki do szosówki kleicie czy wymieniacie na nowe? Ja pompuję do 7 bar i mam obawy że klej tego nie wytrzyma ;/ Odnośnik do komentarza
Wawrzyniec Wiór Napisano 7 Maj 2017 Udostępnij Napisano 7 Maj 2017 Zwróć uwagę na to, że napompowana dętka dociska łatę do opony, więc jak jest dobrze przyklejona, to powinna wytrzymać. Ja bym nie kleił. 1 Odnośnik do komentarza
Azzader Napisano 7 Maj 2017 Autor Udostępnij Napisano 7 Maj 2017 Nad klejeniem zacząłem się zastanawiać przez to że w ost tyg zużyłem 3szt;/ Odnośnik do komentarza
Arbi Napisano 7 Maj 2017 Udostępnij Napisano 7 Maj 2017 (edytowane) Odpowiednio zaklejona spokojnie wytrzyma te 7 barów, a nawet i więcej, także możesz spokojnie kleić, tylko zwróć uwagę na łatki z przeznaczeniem do szosy. Podobno zefal dobrze się sprawdza. Edytowane 7 Maj 2017 przez Arbi 1 Odnośnik do komentarza
alpin Napisano 7 Maj 2017 Udostępnij Napisano 7 Maj 2017 Używam do szosy łatek samoprzylepnych Park Toola GP-2 Oprócz oczyszczenia powierzchni dodatkowo odtłuszczam wacikiem nasączonym spirytusem. Pompuje do 8,5 bara i trzyma. Polecam wygodne dobre łatki. 1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi