Skocz do zawartości

Kross Dust 2.0 zmodyfikowany.

hazok

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem Wam pokazać mój rower, Dusta kupiłem zgodnie z jego przeznaczeniem czyli do ścieżkowania jednak po jakimś czasie naszła mnie ochota na maratony i tam tez starałem sie ten rower zmodernizowac aby był i do tego i do tego, oto co udało mi sie zrobić.  Rower do Kross Dust 2.0 rocznik 2016 z fabrycznych częsci zostały tylko koła, rama, sztyca i siodło.

a Wiec oto cała specyfikacja : 

Rama - Kross dust aluminium

widelec- Rock shox Reba

koła - obrecze WTB STP i23, Piasty Shimano Deore

hamulce - shimano SLX

Korba - shimano SLX

przerzutka - shimano XT + manetka XT

kaseta - sunrace 11-46

siodło WTB

kierownica i mostek BOP

rower waży aktualnie 12kg.

52363059_1112168102304133_923512230287245312_n.jpg 52607956_2285355788403732_4435264631811866624_n.jpg
Rowerowa Szajba

Fajnie się prezentuje czarno-żółto-bialy. Jest to mat jak się domyślam bo teraz chyba teraz taka modą nastala?

Edytowane przez Rowerowa Szajba
46 minut temu, User56sz napisał:

Fajna maszyna, napisz o oponach.

Opony to przód Schwalbe bobby nic 2.2 a tył Continental Mountain King 2.4 obie tanie wersję planuje zmienić na coś bardziej XC :)

32 minuty temu, Rowerowa Szajba napisał:

Fajnie się prezentuje czarno-żółto-bialy. Jest to mat jak się domyślam bo teraz chyba teraz taka modą nastala?

Tak to mat, choć chyba wolałbym połysk, amor jest połysk i dużo lepiej w czyszczeniu

Jaki jest cel montowania z tyłu szerszej opony niż z przodu? Chyba, że z Moutain King jest tak samo jak z X-King i Race King i szerokość 2.4 odpowiada 2.2 u innych producentów.

Edytowane przez cieq