hazok Napisano 21 Luty 2019 Udostępnij Napisano 21 Luty 2019 Chciałem Wam pokazać mój rower, Dusta kupiłem zgodnie z jego przeznaczeniem czyli do ścieżkowania jednak po jakimś czasie naszła mnie ochota na maratony i tam tez starałem sie ten rower zmodernizowac aby był i do tego i do tego, oto co udało mi sie zrobić. Rower do Kross Dust 2.0 rocznik 2016 z fabrycznych częsci zostały tylko koła, rama, sztyca i siodło. a Wiec oto cała specyfikacja : Rama - Kross dust aluminium widelec- Rock shox Reba koła - obrecze WTB STP i23, Piasty Shimano Deore hamulce - shimano SLX Korba - shimano SLX przerzutka - shimano XT + manetka XT kaseta - sunrace 11-46 siodło WTB kierownica i mostek BOP rower waży aktualnie 12kg. Odnośnik do komentarza
User56sz Napisano 21 Luty 2019 Udostępnij Napisano 21 Luty 2019 Fajna maszyna, napisz o oponach. Odnośnik do komentarza
Rowerowa Szajba Napisano 21 Luty 2019 Udostępnij Napisano 21 Luty 2019 (edytowane) Fajnie się prezentuje czarno-żółto-bialy. Jest to mat jak się domyślam bo teraz chyba teraz taka modą nastala? Edytowane 21 Luty 2019 przez Rowerowa Szajba Odnośnik do komentarza
hazok Napisano 21 Luty 2019 Autor Udostępnij Napisano 21 Luty 2019 46 minut temu, User56sz napisał: Fajna maszyna, napisz o oponach. Opony to przód Schwalbe bobby nic 2.2 a tył Continental Mountain King 2.4 obie tanie wersję planuje zmienić na coś bardziej XC 32 minuty temu, Rowerowa Szajba napisał: Fajnie się prezentuje czarno-żółto-bialy. Jest to mat jak się domyślam bo teraz chyba teraz taka modą nastala? Tak to mat, choć chyba wolałbym połysk, amor jest połysk i dużo lepiej w czyszczeniu Odnośnik do komentarza
cieq Napisano 22 Luty 2019 Udostępnij Napisano 22 Luty 2019 (edytowane) Jaki jest cel montowania z tyłu szerszej opony niż z przodu? Chyba, że z Moutain King jest tak samo jak z X-King i Race King i szerokość 2.4 odpowiada 2.2 u innych producentów. Edytowane 22 Luty 2019 przez cieq Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi