Orionek Napisano 21 Luty 2019 Udostępnij Napisano 21 Luty 2019 Cześć, czy ktoś z Was korzysta z licznika Giant Continuum? Kupiłem go już dłuższy czas temu jako sprzęt używany. Jednak za montaż wziąłem się dopiero wczoraj. Niestety - ten sprzęt chce mnie wykończyć. Zamontowałem miernik kadencji i wszystkie inne czujniki, ustawiłem wszystko w liczniku i... nic. Licznik nie paruje się z czujnikami. Jako, że sprzęt jest wyposażony w Bluetooth, podłączyłem go do Stravy. Ta wykryła czujniki, ale nic poza tym. Kręcenie korbą nie przynosi żadnego efektu. To na tyle irytujące, że zacząłem szukać innego, nowego (bo może ten jest po prostu uszkodzony...) licznika. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Wiecie jak sobie z tym poradzić? Odnośnik do komentarza
Gość Napisano 22 Luty 2019 Udostępnij Napisano 22 Luty 2019 Zacznij od wymiany baterii. Odnośnik do komentarza
Orionek Napisano 26 Luty 2019 Autor Udostępnij Napisano 26 Luty 2019 W dniu 22.02.2019 o 08:23, Sziva napisał: Zacznij od wymiany baterii. Nie wspomniałem o tym, ale baterie są wymienione na zupełnie nowe. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi